Recipes
De mogelijkheden met de smaakmakers van Epos zijn eindeloos. Van exotische gerechten tot oer-Hollandse maaltijden en van vlees en vis tot vegetarisch: onze recepten bieden voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een gerecht voor een gezellig diner, een lunch, een snelle maaltijd of een tapasavondje? Laat je inspireren door onze vele recepten en haal de chef in jezelf naar boven!
Gepofte truffelaardappel met pulled zalm
Een leuke BBQ special! Deze gepofte truffelaardappel is op smaak gebracht met de Epos truffelmarinade en afgemaakt met onze Deense sandwichsaus.
Tonijnkebabspies met Griekse salade
Een spies met Griekse twist! Je kan deze kebabspiesjes combineren met een frisse salade en heerlijke tartaarsaus van Epos!
Zomerse fris zure aardappelsalade met makreel
Een bijgerecht of heerlijk lunchgerecht voor deze zomer! Deze zomerse salade past goed bij de BBQ en is makkelijk te verkopen vanuit de toonbank.
Geroosterde paprika met burrata en groene pesto
Deze geroosterde paprika’s zijn een vega toevoeging voor op de BBQ. Heerlijk met romige burrata en een schep smaakvolle groene pesto van Epos!
Naanbrood met pittige gamba’s
Deze pittige gamba pizza’s maak je eenvoudig en smaken heerlijk! Het pitje komt van onze piripiri saus.
Smul Kabeljauwmedaillon
Een leuk pakketje voor op de BBQ! Onze Epos kruidenolie provence past perfect bij de kabeljauw en samen met de aardappeltjes is het een mooie maaltijd.
Kip tandoori spies
Deze kip tandoori spies is een mooie aanvulling op het BBQ assortiment. Lekker gekruid met de tandoori marinade en onze roaststeakkruiden Chinese stijl!
Gevulde bavette lolly
Deze gevulde bavette lolly’s zijn een leuke aanvulling in de toonbank deze zomer! Met heerlijke groene pesto marinade en salsa di nocisaus.
Vegetarische mais spies
Een lekkere vega spies! Stevig en goed gekruid met onze Epos kruidenolie provence. Zo heb je ook een mooie vegetarische optie om te bieden.
Spanish Porchetta Sensation
De Spanish Porchetta is ideaal als vleeswaren en heeft een unieke smaak! Leuk voor op een borrelplank of als vleeswaren tijdens de feestdagen.
Foe Yong Hai met kabeljauw en garnalen
Dit traditionele ei gerecht hebben wij aangevuld met garnalen en kabeljauw. Onze babi pangang saus past perfect bij de foe yong hai en hiermee maak je er een lekkere maaltijd van!
Vegetarische groene curry soep
Deze vegetarische soep is gemaakt met één van onze Dutch Spices curry sauzen. Samen met kokosmelk en veel verse groente kan je er een mooie maltijdsoep van maken!