Cooked Sausage Mix van Dutch Spices
Dutch Spices Cooked Sausage Mix is dé allergeenveilige kant-en-klare kruidenmix voor de lekkerste gekruide gekookte worst naar een oeroud, beproefd recept – compleet met binding, meel en bouillonkruiden. Vooral in Noord-Holland zijn ze er dol op. Het ouderwets lekker geurende boeket van specerijen, met witte peper, nootmuskaat, foelie, kardemom, paprikapoeder en gemberpoeder, geeft je rookworst de hartige, lichtpittige smaak van peper, noot en foelie. Je klanten vinden een gratis plakje worst met deze kruidenmix een ware traktatie.Voor gekookte worstsoorten en meer
Deze kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gekookte worstsoorten en is ideaal om grillworst, gebraden gehakt en rookworst te maken. Handig: doordat de mix zo compleet is, hoef je maar één keer af te wegen in plaats van telkens andere ingrediënten te moeten wegen. Dat betekent minder handelingen en minder kans op vergissingen. Meng voor de perfecte gekookte worst deze crèmewitte kookworstmix met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo worstdeeg. Voeg (colorozo)zout naar smaak en 100 gram water toe. Rook de worsten en kook ze gaar.Tips: wil je grillworst maken met Cooked Sausage Mix? Grill de worst dan af met Fry And Grill Mix van Dutch Spices. En maak ook eens barbecueworst met 60 gram Cooked Sausage Mix en 15 gram colorozozout per kilo product.