Product Description
Geef je (Thaise) gerechten de perfecte mildpittige smaaktwist met deze Thai Green Curry Sauce van Dutch Spices.
Thai Green Curry Sauce van Dutch Spices
Dutch Spices Thai Green Curry Sauce is een roomachtige kokos-basiscurrysaus uit de Thaise keuken, met ui, knoflook en sereh en een garnituur van paprika, basilicum en jalapeñopeper. De maaltijdsaus naar beproefde Dutch Spices-receptuur heeft een mildpittige smaak van jalapeñopeper en laos, met een hint van komijn en spinazie. Al je klanten zijn er dol op.
Voor vlees, vis, kip en groente
Met de kant-en-klare Dutch Spices-groenecurrysaus kun je volop variëren met vlees, vis, gevogelte en groente. De adviesdosering is 1.250 gram saus per kilo vlees/kip/vis en 750 gram groenten. Maak de heerlijkste Thaise en Indische culinaire creaties met kip, rundvlees, witvis, zeevruchten, aubergines, wortelen, babymais, champignons en rode paprika. Extra lekker in combinatie met gekookte of gebakken rijst.
In handige emmer
De stevige, vaste Thai Green Curry Sauce van Dutch Spices wordt geleverd in handige kunststof emmers met een stevige groene deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. Ongeopend is de currysaus 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product gekoeld en droog in gesloten verpakking. Schudden voor gebruik.