BACONBURGERMIX 2.5 KG

€ 38,09 per 2.5 kg

45 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je hamburgers die typische, heerlijke baconsmaak met deze complete Baconburgermix van Epos.

Baconburgermix van Epos

Epos Baconburgermix is een complete mix van baconburgerkruiden die je baconburgers die typische, hartige smaak en geur van gerookt varkensvlees geven. De baconburgerkruidenmix bevat baconaroma en zout, aangevuld met diverse basiskruiden en -specerijen zoals koriander, witte peper, paprikapoeder, foelie, gemberpoeder, nootmuskaat en kardemom. Door deze kruidenmix voor baconburgers te gebruiken, heb je geen baconvleeswaar meer nodig, waardoor je burgers beter op kleur blijven. Het baconaroma in deze kruidenmelange is bovendien niet van echte gerookte bacon te onderscheiden!

Voor de typische baconburgersmaak

Deze complete kruidenmix voor baconburgers is ideaal voor het kruiden van alle soorten gehakt tot baconburgers. Gebruik de grijswitte hamburgerkruiden ook eens voor het op smaak brengen van culinaire creaties zoals gehaktballen in bladerdeeg, Mississippiburgers, baconvinken, fruitgehaktballen en gehakt-kaasknotsen. Meng de Baconburgermix voor het bakken naar smaak door het gehakt. De adviesdosering is 60 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Baconburgermix van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648045729
Brand: Epos
Product code: 1002047
Country of origin Nederland

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN), flavouring (contains WHEAT, aroma (bevat glutamaat)), salt, 9.1% herbs and spices (coriander, white pepper, paprika powder, mace, ginger powder, nutmeg, cardamon), dextrose, smoke flavour, maltodextrin, antioxidant (E301), acid (E331)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour wit/ grijs
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 138
Gross weight (g) 2500
Diameter (mm) 201
Net weight (g) 2500

Nutritional values

Energy 1190.425 kJ (281.41 kcal)
Fat 3.3 g
Saturates 1.1 g
Mono-unsaturates 1.4 g
Polyunsaturates 0.4 g
Carbohydrate 59 g
Sugars 11 g
Fibre 3 g
Protein 2.7 g
Salt 23 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.6 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren