BAMI COMPLEETMIX 2.75 KG ***

€ 63,47 per 2.5 kg

62 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in een handomdraai een kruidige Indonesische bami met deze exotische Bamimix Compleet van Epos.

Bamimix Compleet van Epos

Epos Bamimix Compleet is een complete kruiden- en groentemix met alle smaakmakers die een lekkere bami nodig heeft. De bamikruidenmelange bevat diverse gedroogde groenten zoals groene en witte kool, prei, selderij, paprika en ui, zout en typische Indonesische kruiden en specerijen zoals kurkuma, koriander, gemberpoeder, knoflookpoeder, komijn, fenegriek en zwarte peper. Samen geven ze je gerecht de hartige en exotische smaak en geur die zo kenmerkend is voor een Indonesische bami.

Voor bami en gehaktproducten

Deze bamikruidenmix is ideaal voor het kruiden van je bamigerechten. Gebruik de goudgele bamikruiden ook eens om een oosterse smaak te geven aan gehaktproducten, zoals grillworst, gebraden gehakt en hamburgers. Maak bijvoorbeeld heerlijke oosterse gehaktballen. Gebruik voor je kruidige bamigerecht 250 gram Bamimix per kilo ongekookte mie (adviesdosering). Laat de mix even wellen in 100 ml kokend water en meng het door de overige ingrediënten.
Tip: maak je recept nóg lekkerder door aan bovenstaande dosering ongeveer 50 gram Epos Ketjap Saté toe te voegen.

In gekleurde zak

Bamimix Compleet van Epos wordt als poeder met stukjes gedroogde groenten geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je de mix gemakkelijk in een bak of schaal overdoen. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de zak). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648040335
Brand: Epos
Product code: 1001741
Country of origin Nederland

Ingredients

onion granules, vegetable oil (canola), green cabbage pieces, white cabbage pieces, 8.1% herbs and spices (paprika powder, turmeric, CELERY, coriander, ginger powder, garlic powder, cumin, fenugreek (legumes), black pepper), salt, hydrolyzed protein (SOY), sugar, leek granules, CELERIAC, leekpowder, bell pepper granulate, yeast extract, onion powder

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour gevarieerd
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 2750
Gross weight (g) 2750
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 1528.267 kJ (364.928 kcal)
Fat 13 g
Saturates 1.2 g
Mono-unsaturates 8.2 g
Polyunsaturates 3.9 g
Carbohydrate 45 g
Sugars 20 g
Fibre 12 g
Protein 11 g
Salt 11.6 g
Fatty acids, total trans 0.2 g
Sodium 0.02 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten