Epos bindmiddel perfecto 1kg

€ 8,98 per 1 kg

20 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je soepen en sauzen de perfecte binding met dit ideale Bindmiddel Perfecto van Epos.

Bindmiddel Perfecto van Epos

Epos Bindmiddel Perfecto is een hechtmiddel waarmee je producten dikker maakt. De naam verklapt het al: met dit bindmiddel heb je de perfecte binder in huis voor al je koude en warme vloeibare producten en gerechten, zoals sauzen en soepen. Het witte poeder lijkt een beetje op maizena en is geur- en smaakneutraal, waardoor je gerecht zijn originele smaak en geur behoudt. Bovendien is dit bindmiddel vrij van de 14 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor soepen, sauzen, bouillon en jus

Met deze handige binder geef je je sauzen, soepen en maaltijden eenvoudig meer volume voor een perfect eindresultaat. Voeg het Bindmiddel Perfecto toe aan je soep, jus, sauzen en stoofschotels en roer het goed door. Wacht tot het middel werkt en je de gewenste dikte hebt bereikt. De adviesdosering is 20 tot 30 gram per kilo product en afhankelijk van de gewenste dikte. Bij sous-videkoken laat je het vlees eerst garen en strooi je het vlees daarna in met het bindmiddel.

In kunststof emmer

Bindmiddel Perfecto van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het bindmiddel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het bindmiddel altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.

Technologische hulpstoffen van Epos

De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.

Productinformatie

EAN Code: 8711348002633
Brand: Epos
Product code: 1000964
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

gemodificeerd zetmeel (aardappel)

Houdbaarheid

Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C
Maximum bewaartemperatuur 7 ˚C

Maten en gewichten

Nettogewicht (kg) 1

Voedingswaarden

Energie 1532.7 kJ (360.65 kcal)
Referentie 1532.7 g