Epos bistro salsa-di-nocisaus 1kg

€ 17,01 per 1 kg

342 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je brood en toast een hartige, exotische smaakboost met deze verrukkelijke, lichtbruine Bistro Salsa-di-Nocisaus van Epos.

Bistro Salsa-di-Nocisaus van Epos

Salsa-di-Nocisaus uit de Bistro-serie is een grove notentapenade van fijngehakte cashewnoten en zonnebloempitten, vermengd met diverse tuinkruiden en Parmezaanse kaas. Een absolute topper in de pesto- en tapenadelijn van Epos! De unieke combinatie van ingrediënten smelt samen in een exotische, hartige smaak en de verleidelijke geur van cashewnoten en kaas. Salsa-di-Nocisaus bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Voor (stok)brood en toast

Bistro Salsa-di-Nocisaus gebruik je als brood- en toastsmeersel. De lichtbruine hartige tapenade is een heerlijke spread op (stok)brood en toast. Van oudsher is deze nocisaus ook een succes als vulling in Gevulde zalmrollade – waar de tapenade ooit voor is samengesteld – en als vulling voor rollades, zoals bij Meesterlijke varkensrollade di Noci. Maar maak gerust ook andere smakelijke culinaire creaties, zoals Balletje di Noci, of Dubbeltje di Noci. De adviesdosering is steeds 200 tot 300 gram Salsa-di-Nocisaus per kilo product.

In kunststof emmertje

De stevige, smeerbare Salsa-di-Nocisaus wordt geleverd in een handzaam kunststof emmertje met stevige deksel. De kleine emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een spatel of lepel leeg te maken. In gesloten verpakking is de noccisaus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de tapenade gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Bistro: smaakvolle topsauzen van Epos

De Bistro-sauzen van Epos combineren de lekkerste smaken met de beste kwaliteit. Ze vormen een kleine lijn topsauzen bij Epos in handige 1-kiloverpakking, voornamelijk bedoeld als brood- en toastsmeersel. De sauzen zijn zó ontwikkeld dat er slechts een minimale hoeveelheid van nodig is voor een maximale smaak. Ga je voor aioli-lemon, mango-chutney of salsa-di-noci? Op (stok)brood en toast zijn ze op hun best, en er past altijd een variant bij jouw vleesspecialiteit, kip- of visrecept. Je klanten komen er graag voor terug.

Kwaliteit en gemak

Onze Bistro-sauzen, allemaal op oliebasis, bieden kwaliteit én gemak. De toepassing is eenvoudig: geef ze mee voor op brood, toast of tapas, of vermeng je ingrediënten met de saus naar keuze voor een perfecte huisgemaakte specialiteit. Voor extra gemak en variatie worden de sauzen geleverd in handzame potten van 1 kg. Een ideale keuze voor de specialist die zijn klanten graag overheerlijke spreads en kant-en-klare producten aanbiedt.

Productinformatie

EAN Code: 8711648073005
Brand: Epos
Product code: 08455K1.00
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

CASHEWNOTEN, plantaardige olie (raap, olijf), water, zonnebloempitten, kaas (MELK), 7.2% kruiden en specerijen (basilicum, chilipeper), azijn (natuur), gedroogd suikerrietsap, zout, stabilisator (E339), weipoeder (bevat MELK), conserveermiddel (E202), antioxidant (E307), verdikkingsmiddel (E415), voedingszuur (E260)

Houdbaarheid

Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C
Maximum bewaartemperatuur 7 ˚C

Maten en gewichten

Nettogewicht (kg) 1

Voedingswaarden

Energie 2278.87 kJ (551.4 kcal)
Fat, total 50.5 g
Fatty acids, total saturated 7.8 g
Fatty acids, total monounsaturated-cis 29.6 g
Fatty acids, total polyunsaturated-cis 11 g
Carbohydrate 10.5 g
Sugars 4.2 g
Polyols 0 g
Fibre, total dietary 3 g
Protein 12.3 g
Salt 1.6 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0.2 g
Sodium 4 g
Potassium 0 g
Calcium 0 g
Referentie 2278.87 g

Allergenen

Allergen description

Milk C
Nuts C
Lactose C
Cashew C