Ga voor maximaal kleurbehoud en langere houdbaarheid van je vlees met Epos Citroenzuur E330 van Epos.
Epos Citroenzuur E330 van Epos
Epos Citroenzuur E330 is een poeder waarmee je de mooie kleur van je vleesproducten garandeert. Het witte poeder werkt bovendien als een natuurlijk conserveermiddel, waardoor je de houdbaarheid van je vlees verlengt. Het bevat een voedingszuur dat van nature voorkomt in citrusvruchten. Hiermee voorkom je ook de vorming van schimmels en bacteriën.
Voor je worst, gehakt en vleeswaren
Met deze zuurteregelaar zorg je eenvoudig dat je verse worst, gehakt en vleeswaren mooi op kleur en langer houdbaar blijven. Los Citroenzuur E330 op in water en voeg het toe aan je vlees. De dosering is afhankelijk van de toepassing. Gebruik het citroenzuur ook eens als natuurlijk schoonmaakmiddel voor het reinigen van je pekelnaalden.
In kunststof emmer
Citroenzuur E330 van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het middel 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar het product altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie
onze recepten en probeer ook de andere handige hulpstoffen van Epos.
Technologische hulpstoffen van Epos
De technologische hulpstoffen van Epos zorgen dat je producten en gerechten langer houdbaar blijven, beter smaken of er aantrekkelijker uitzien. Met onze hulpstoffen geef je je culinaire creaties een betere binding, kleur, smaak, extra malsheid of meer volume. Dankzij het veelzijdige aanbod is er altijd wel een hulpstof die de kwaliteit van jouw worst- of vleesspecialiteit, kipgerecht, soep of saus de juiste kwaliteitsboost geeft.