COCKTAIL SAUCE 2.5 KG

€ 20,51 per 2.5 kg

809 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je klanten een bakje romige Cocktailsaus van Epos mee en laat ze thuis genieten van een heerlijke garnalen-, krab- en kreeftcocktails.

Cocktailsaus van Epos

Epos Cocktailsaus is een lekker lobbige roze saus voor het maken van de heerlijkste zeevruchtencocktails – een lekkernij die in de 19e eeuw ontstond in de Verenigde Staten, meestal gemaakt met oesters of garnalen. Geef je klant bij de aankoop van zijn garnalen, krab of kreeft als service een bakje saus mee of verpak deze standaard bij de zeevruchten. Wie de veelvoud van kruiden met de verlokkelijke geur als van een leeg glas oude armagnac ruikt, loopt het water in de mond. Laat staan als je de romige saus met een sherryboost proeft. Goed om te weten: onze Cocktailsaus bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Smaakt overal lekker bij

Epos Cocktailsaus hóórt gewoon op garnalen-, krab- en kreeftcocktails! De bereiding is snel en eenvoudig: je hoeft alleen even de saus over de zeevruchten te schenken of saus en vis te vermengen (500 gram saus per kilo product). Maak ook eens pastasalade met zalm en garnaaltjes. Natuurlijk kan er veel meer, want krabsaus smaakt overal lekker bij: serveer het rijkelijk bij vlees en friet, en vooral bij alles wat van de barbecue komt. De cocktailsaus is ook superlekker als hamburgersaus of als dipsaus bij chips, gourmet of fondue.

In tray met 6 plastic bakjes

Deze consumentenverpakking Cocktailsaus van Epos wordt geleverd in een tray met 6 plastic bakjes. In gesloten verpakking zijn de bakjes saus 6 maanden houdbaar (zie THT-datum op de bakjes). Bewaar de kreeftsaus gekoeld en droog. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-consumentensauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711348000776
Brand: Epos
Product code: 1001294
Country of origin Nederland

Ingredients

vegetable oil (canola), water, sherry, skimmed yoghurt (contains MILK), vinegar (natural, spirit), sugar, tomato paste, FREE RANGE EGG YOLK, pineapple pieces, glucose-fructose sirup, maltodextrin, herbs and spices (MUSTARD SEED, chilli, rosemary), starch (maize, WHEAT, contains GLUTEN), salt, modified starch (maize), preservative (E325, E202, E211), flavouring (contains SOY, contains maize, aroma, contains CELERY), acid (E270, E260, E330), bell pepper concentrate, dextrose, thickening agent (E412, E415, E410), FREE RANGE EGG, antioxidant (E385), colour (E160a, E162), beetroot concentrate, MILK PROTEIN, natural ginger flavor, sweetener (E959)

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 6 maanden houdbaar in gesloten verpakking. gekoeld bewaren (<7°C)
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour zalmkleurig/ roze
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 138
Diameter (mm) 201
Gross weight (g) 2500
Net weight (g) 2500

Nutritional values

Energy 2052.523 kJ (497.783 kcal)
Fat 50 g
Saturates 4.1 g
Mono-unsaturates 31 g
Polyunsaturates 15 g
Carbohydrate 9.4 g
Sugars 6.4 g
Fibre 0 g
Protein 1.4 g
Salt 0.84 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.3 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenbevattend Eieren
Allergeenbevattend Melk
Allergeenbevattend Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenbevattend Selderij