SMOKEY TWISTER 600 GRAM

€ 16,45 per 600 g

337 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je vlees, vis en kip een aantrekkelijke rode ‘look’ en een heerlijke lichte rooksmaak met deze lichtpittige Decoratiemix Smokey Twister van Epos.

Decoratiemix Smokey Twister van Epos

Epos Decoratiemix Smokey Twister is een grove, lichtpittige decoratiemix van rood-crèmekleurige vlokken met een lichte rooksmaak. Naast de beste kwaliteit kruiden en specerijen bevat de Smokey Twister-kruidenmelange gerookte paprika en chipotle-chili. Deze unieke combinatie geeft je producten een prachtige tekening, een lichte rooksmaak en een fijne kruidengeur. Decoratiemix Smokey Twister is vrij van de 14 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor vlees, vis en kip

Deze kant-en-klare decoratiemix gebruik je voor het decoreren van vleesproducten zoals rundvleesstaartstuk, ribeye en steaks. Maar ook op kip en vis komt de mix prachtig tot zijn recht. Bestrooi je product of wrijf het eenvoudig naar kleur of smaak in met Epos-decoratiemix Smokey Twister, of decoreer alleen de randjes. Alle producten met dit grove kruidenpalet vormen een feestelijke blikvanger in je vitrine. Geheim van de chef: wrijf een beenhammetje in met de Smokey Twister decomix, vacumeer ‘m en gaar het vlees sous-vide. Verrukkelijk!

In kunststof emmer

Decoratiemix Smokey Twister van Epos wordt als paprika-, uien- en knoflookgranulaat (vlokken) geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de decoratiemixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Kleurrijke decoratiemixen van Epos

De decoratiemixen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en kip smaakvol te kruiden en vooral een kleurrijke uitstraling te geven. Ook op maaltijden en worsten zijn de grove kruidenmengsels een lust voor het oog. Roer de decomixen ook gerust door een salade. Vanwege hun afwijkende structuur geven de gedroogde kruiden je salade een bijzondere dimensie.

Gevarieerd kleur- en smaakaanbod

In ons assortiment Epos-decoratiemixen combineren we de mooiste kleuren en smaken met de beste kwaliteit en een eerlijke prijs. De meeste decoratiemixen bevatten geen e-nummers, gluten en zout, wat ze geschikt maakt voor gebruik op gekruide en ongekruide waren. Onze decoratiemixen zijn daarom onmisbaar voor de slager, poelier, viswinkel en agf-speciaalzaak die zelf een oogstrelende en smakelijke twist aan zijn producten wil geven.

Product information

GTIN code: 8711648075627
Brand: Epos
Product code: 1003914
Country of origin Nederland

Ingredients

bell pepper granulate, onion granules, garlic granules, 9.5% herbs and spices (black pepper), smoked paprika, vegetable oil (canola), chipotle chili

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Bewaarconditie Ambient
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour rood

Sizes and weights

Gross weight (g) 646
Net weight (g) 600

Nutritional values

Energy 1462.172 kJ (347.328 kcal)
Fat 4.5 g
Saturates 0.7 g
Mono-unsaturates 1.5 g
Polyunsaturates 1.7 g
Carbohydrate 54 g
Sugars 26 g
Fibre 17 g
Protein 14 g
Salt 0.23 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.02 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Noten