ERWTENSOEPKRUIDEN 2 KG

€ 26,27 per 2 kg

84 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je eigen erwtensoep die heerlijke Hollandse smaak van vroeger met deze kant-en-klare Erwtensoepkruidenmix 5g van Epos.

Erwtensoepkruidenmix 5g van Epos

Epos Erwtensoepkruidenmix 5g is de perfecte kruidenmix voor het aromatiseren van Hollandse erwtensoep: die heerlijk dikke (winter)soep van spliterwten, ook wel snert genoemd. De pure smaak van selderij, ui, laurier en specerijen zoals nootmuskaat, foelie en peper, geeft jouw erwtensoep naar eigen recept die klassieke, Hollandse ‘touch’ waar iedereen zo dol op is. De hartig-warme smaak en geur van groentebouillon brengen je direct terug naar grootmoeders keuken. Om te smullen!

Voor soepen en sauzen

Met Erwtensoepkruidenmix 5g breng je in een handomdraai je eigen erwtensoepgerecht op smaak. De geelbruine kruidenmelange is kant-en-klaar, je hoeft zelfs geen zout toe te voegen. De maaltijdsoepkruiden zijn ook een ideale smaakmaker voor andere soepen en sauzen: met 3 tot 5 gram per liter soep, bouillon of saus creëer je eenvoudig de ouderwets lekkere smaak die je oma er ook aan gaf. Erwtensoepkruidenmix 5g is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en bevat geen E-nummers.

In kunststof emmer

Erwtensoepkruidenmix 5g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix voor soepen en bouillons 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348001063
Brand: Epos
Product code: 1000493
Country of origin Nederland

Ingredients

salt, maltodextrin, 8.6% herbs and spices (CELERY, bay leaves, parsley, cloves, turmeric, paprika powder, nutmeg, mace, white pepper, garlic powder, thyme), hydrolyzed protein (rapeseed), starch (potato), yeast extract, sugar, flavouring, vegetable oil (sunflower), onion powder, burnt sugar, natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour geel/bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 2000
Gross weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 585.454 kJ (138.818 kcal)
Fat 3.1 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 1.8 g
Polyunsaturates 0.5 g
Carbohydrate 21 g
Sugars 1.8 g
Fibre 1.2 g
Protein 6 g
Salt 64.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 13.1 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja