FILETSAUS 10KG (DYKSTRA)

€ 62,56 per 10 kg

595 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Bereid in een handomdraai de beste huisgemaakte filet americain ‘ever’ met deze pikant-pittige, romige Filetsaus Dijkstra van Epos.

Filetsaus Dijkstra van Epos

Epos Filetsaus Dijkstra is een romige saus voor het bereiden van de heerlijkste huisgemaakte filet americain. De oranje saus op basis van raapolie wordt met z’n zachte neutrale smaak en lichte ondertoon van uitjes gezien als ‘the best there is’. Het is dan ook de meest verkochte filetsaus in Nederland. De unieke mix van kruiden, specerijen en extra dikke garneersaus smelt samen in een verrukkelijk smeuïge, pikant-pittige préparésaus. Goed om te weten: Filetsaus Dijkstra is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en geeft je filet americain een blijvende, warmrode uitstraling.

Voor filet americain

Met Filetsaus Dijkstra van Epos bereid je in een handomdraai een topkwaliteit ambachtelijk vervaardigde filet americain of préparé. De adviesdosering is steeds 300 gram filetamericainsaus per kilo tartaar. Voeg er voor de variatie nog 100 gram knoflooksaus bij en je hebt een heerlijke Spaanse filet americain, of 200 gram Bistro Salsa-di-Nocisaus voor een heerlijke noten-filet-americain. Maak ook eens andere smakelijke culinaire creaties, zoals filet americain-piripiri, Japanse wraps of Spaanse filet americain-sobrasado. Om je vingers bij af te likken, zo lekker.

In kunststof emmer

De vaste, lobbige Filetsaus Dijkstra wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de préparésaus gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-filetsauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711648026636
Brand: Epos
Product code: 1001313
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 25-01-2024

Ingredients

vegetable oil (canola, sunflower), vinegar (natural), water, FREE RANGE EGG YOLK, salt, onion powder, sugar, herbs and spices (paprika powder, cayenne pepper, MUSTARD SEED, turmeric, lovage, cloves, white pepper, fenugreek (legumes), caraway seed, coriander, nutmeg, mace, garlic powder, thyme), glucose syrup, flavour enhancer (E621 (glutamaat)), dextrose, hydrolyzed protein (maize, SOY), bell pepper concentrate, flavouring (contains SOY, contains CELERY), natural cayenne pepper flavouring, acid (E330, E270), preservative (E202), maltodextrin, natural flavour, yeast extract, garlic extract, natural rosemary flavouring, natural onion flavor

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour oranje

Sizes and weights

Gross weight (g) 10000
Diameter (mm) 294
Height (mm) 264
Net weight (g) 10000

Nutritional values

Energy 2526.874 kJ (613.649 kcal)
Fat 65 g
Saturates 6.3 g
Mono-unsaturates 40 g
Polyunsaturates 19 g
Carbohydrate 5.3 g
Sugars 2.2 g
Fibre 0.6 g
Protein 2.3 g
Salt 6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.11 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Eieren
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine