WIENERGEHAKTMELAN. 100 GR 5KG

€ 39,63 per 5 kg

41 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak eenvoudig ouderwets lekkere gebraden en panklare gehaktballen met de kant-en-klare Gehaktmix Wiener Stijl van Epos.

Gehaktmix Wiener Stijl van Epos

Epos Gehaktmix Wiener Stijl is dé kant-en-klare kruidenmix voor de smakelijkste verse gebraden gehaktballen. Het heerlijk geurende boeket van ouderwets lekkere kruiden en specerijen, met onder meer nootmuskaat, witte peper, foelie, koriander, gemberpoeder en kurkuma, geeft de hartig-warme smaak die je verwacht bij een malse gehaktbal. Alsof je terug bent in grootmoeders keuken! Je klanten vinden een gratis gehaktballetje of plakje grillworst met deze kruidenmix een ware traktatie.

Voor de lekkerste bal gehakt

De verrukkelijke wienergehaktmix is de perfecte kruidenmix voor het op smaak brengen van rundergehakt, varkensgehakt en half-om-halfgehakt. Bereiden gaat supersnel: kneed voor de allerlekkerste bal gehakt 100 gram gehaktkruiden, 100 gram vocht en 15 gram van onze pikante Smaakverfijner Verfijn-all per kilo gehaktdeeg door elkaar, draai hier ballen van, en bakken maar. Ideaal voor zowel gegaarde als panklare gehaktballen in je toonbank. Deze gehaktmix uit grootmoeders tijd is onmisbaar voor slagers, poeliers en maaltijdbereiders.

In kunststof emmer

Gehaktmix Wiener Stijl van Epos wordt als beige mix geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648033146
Brand: Epos
Product code: 1000717
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, herbs and spices (nutmeg, white pepper, mace, coriander, ginger powder, turmeric), flavouring, onion powder, sugar, yeast, vegetable oil (sunflower), BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e), dextrose, water, kruidenolie (koriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour beige
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 175
Gross weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Net weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1366.442 kJ (323.098 kcal)
Fat 3.7 g
Saturates 1.4 g
Mono-unsaturates 0.7 g
Polyunsaturates 1.2 g
Carbohydrate 60 g
Sugars 4.6 g
Fibre 4.2 g
Protein 11 g
Salt 14.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.1 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren