GOULASH-HACHEEMELANGE 2 KG

€ 35,44 per 2 kg

147 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak met je vlees en gevogelte de heerlijkste goulash en hachee met deze rijke Goulash-Hacheemix van Epos waaraan álles klopt.

Goulash-Hacheemix van Epos

Epos Goulash-Hacheemix is een uitgekiende mix van smaakvolle kruiden voor het aanmaken van vlees en gevogelte voor goulash- en hacheegerechten. De kruidenmelange zit boordevol kruiden en specerijen zoals paprikapoeder, knoflookpoeder, witte en zwarte peper, kruidnagel, foelie, jeneverbessen, selderij, cayennepeper, oregano, piment, kummel, laurier, basilicum, komijn, kurkuma, nootmuskaat en tijm, aangevuld met zout en de groentesmaken tomaat, ui en paprika. Samen zorgen ze voor heerlijk hartig en pikant goulash- en hacheevlees. Een echte topmix waarvan de samenstelling, geur en smaak helemaal kloppen.

Voor goulash, hachee en wildschotels

Deze ultieme goulash-hacheekruidenmix is ideaal voor het kruiden van rundvlees, varkensvlees, gevogelte en wild bij het maken van Hongaarse goulashsoepen en Hollandse hacheegerechten. Gebruik de roodbruine kruidenmix ook voor het op smaak brengen van culinaire creaties zoals goulash-hacheeburgers, Franse stoofschotels, goulashspiesjes, boerengoulash, rundvleespannetjes en boerengehaktsaus. De goulash-hacheekruiden smaken bovendien heerlijk bij wildproducten. Strooi de Goulash-Hacheemix voor het bakken over of door het vlees. De adviesdosering is 50 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Goulash-Hacheemix van Epos wordt als poeder met stukjes gedroogde groenten geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348001421
Brand: Epos
Product code: 1000504
Country of origin Nederland

Ingredients

herbs and spices, salt, dextrose, tomatopowder, onion granules, hydrolyzed protein (SOY), flour (WHEAT, contains GLUTEN), bell pepper granulate, maltodextrin, onion powder, bell pepper concentrate, yeast extract, yeast, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour rood - bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 2000
Gross weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 1203.303 kJ (285.636 kcal)
Fat 4.2 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 1 g
Polyunsaturates 2 g
Carbohydrate 41 g
Sugars 24 g
Fibre 11 g
Protein 9.6 g
Salt 24.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.3 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren