HAMBURGER HOT SAUCE 6 KG

€ 47,60 per 6 kg

318 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak je hamburgers extra smakelijk, sappig en langer op kleur met deze Hamburger-Hotsaus van Epos.

Hamburger-Hotsaus van Epos

Epos Hamburger-Hotsaus is een pikante saus om je hamburgers nog smakelijker en malser te maken. Zonder deze saus worden hamburgers (gehakt met kruiden en paneermeel) snel droog bij het bakken. Met onze hotsaus verkleurt het vlees ook minder snel. De hete saus op basis van tomatenpuree bevat een rijke mix van kruiden en specerijen, ruikt heerlijk naar tomaat en heeft een onweerstaanbare pittig-pikante smaak. Goed om te weten: Hamburger-Hotsaus is vrij van 24 (inclusief de 14 wettelijke) allergenen, al kan er sprake zijn van kruisbesmetting.

Voor extra smakelijke, smeuïge hamburgers

Met deze Epos-hotsaus voor hamburgers bereid je in een handomdraai extra smakelijke en smeuïge hamburgers. De roodbruine saus houdt je ongegrilde hamburgers bovendien langer op kleur. De adviesdosering is steeds 50 gram gekruide saus per kilo vlees inclusief ingrediënten (zoals een Hamburgermix). Maak voor de variatie eens een Napoliburger of koftaburger, Meesterlijk gevulde puntpaprika of sombrero. Geheim van de chef: combineer de Hamburger-Hotsaus eens met Epos Hamburgermix Speciaal en/of Epos Hamburgermix Amerikaanse Stijl.

In handige jerrycan

De vloeibare, lobbige Hamburger-Hotsaus wordt geleverd in een handige (stapelbare) jerrycan. De pittige saus is zo gemakkelijk schenkbaar. In gesloten verpakking is de hamburgersaus zes maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de saus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere Epos-traiteurproducten.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711348001537
Brand: Epos
Product code: 1001318
Country of origin Nederland

Ingredients

tomato paste, glucose-fructose sirup, vinegar (natural), 4.3% herbs and spices (chilli, paprika powder, white pepper, ginger powder, cinnamon, cloves, cayenne pepper, garlic powder, allspice), modified starch (maize), salt, sugar, water, onion extract, preservative (E202), caramelized sugar, natural flavour, acid (E330), thickening agent (E415), onion powder, natural onion flavor

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour donkerrood

Sizes and weights

Height (mm) 252
Width (mm) 201
Depth (mm) 157
Gross weight (g) 6220
Net weight (g) 6000

Nutritional values

Energy 540 kJ (127 kcal)
Fat 0 g
Saturates 0 g
Mono-unsaturates 0 g
Polyunsaturates 0 g
Carbohydrate 30.2 g
Sugars 25.2 g
Polyols 0 g
Starch 4.8 g
Fibre 0.8 g
Protein 1.2 g
Salt 3.5 g
Cholesterol 0 g
Sodium 1.38 g
Potassium 10 mg
Calcium 0 mg
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad