HAMBURGER SPECIAALMIX 4.5 KG *NIEUW*

€ 70,37 per 4.5 kg

133 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je hamburgers een speciale, lichtpittige smaak met deze exotische Hamburgermix Speciaal van Epos.

Hamburgermix Speciaal van Epos

Epos Hamburgermix Speciaal is een bijzondere mix van hartige hamburgerkruiden zoals peper en een vleugje kruidnagel. De hamburgerkruidenmix bevat een groenteboeket van gedroogde ui, kool en prei, zout en diverse kruiden en specerijen zoals witte peper, gember, nootmuskaat, selderij, koriander, kruidnagel, kardemom en paprikapoeder. De kruiden en gedroogde groenten geven je hamburgers een hartige, lichtpittige en exotische smaak en geur, terwijl het paneermeel zorgt voor een zachte ‘bite’. Deze karakteristieke speciaalmix heeft zijn smaak bewezen en is al jarenlang geliefd bij consumenten.

Voor hamburgers met een speciale smaak

Deze speciaalmix van hamburgerkruiden is ideaal voor het kruiden van alle soorten gehakt tot hamburgers. Gebruik de gele hamburgerkruiden ook eens voor het op smaak brengen van culinaire creaties zoals Napoliburgers en Bretonse gehaktballen. Meng de Hamburgermix Speciaal voor het bakken naar smaak door het gehakt. De adviesdosering is 70 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Hamburgermix Speciaal van Epos wordt als poeder met gedroogde groenten geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648038431
Brand: Epos
Product code: 1001777
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, onion granules, herbs and spices (white pepper, ginger powder, nutmeg, CELERY, coriander, cloves, cardamon, paprika powder), dextrose, WHEAT BRAN (contains GLUTEN), leek granules, green cabbage pieces, white cabbage pieces, CELERIAC, bell pepper granulate, yeast, water, natural CELERY flavor, anti-caking agent (E551), hydrolyzed protein (SOY), yeast extract, spice extract (contains coriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour geel
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 4500
Gross weight (g) 4500
Diameter (mm) 241
Height (mm) 180

Nutritional values

Energy 1185.291 kJ (280.149 kcal)
Fat 1.9 g
Saturates 0.5 g
Mono-unsaturates 0.6 g
Polyunsaturates 0.7 g
Carbohydrate 53 g
Sugars 7.8 g
Fibre 6.2 g
Protein 9.2 g
Salt 20.9 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.28 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten