JAPANSE KIPKRUIDEN 4 KG

€ 54,12 per 4 kg

127 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Doe het eens anders: geef je kipdelen een exotische, Japanse twist met deze lichtpittige Kipkruiden Japanse Stijl van Epos.

Kipkruiden Japanse Stijl van Epos

Epos Kipkruiden Japanse Stijl is een bijzondere mix van kipkruiden met een Japans tintje. Terwijl reguliere kipkruiden vooral de standaardsmaken bevatten, is deze kruidenmix aangevuld met diverse oosterse kruiden en specerijen zoals koriander, gemberpoeder, komijn, venkelzaad, knoflookpoeder en zoethoutpoeder, met een snufje zout, uienaroma en gebrande suiker. Dit zorgt voor een lichtpittige, hartige kipkruidenmelange met een ietwat exotische smaak die doet denken aan de Japanse keuken.

Voor kipdelen met een Japanse twist

Deze verrassende Japanse kipkruidenmix is een goede keuze als je je kipdelen eens anders dan anders wilt kruiden. Gebruik de oranjerode kruidenmelange gerust ook voor het Japans kruiden van varkensvlees en gevogelte en voor het op smaak brengen van culinaire creaties zoals kip-spareribs, gevulde parelhoender, kip-aspergeschotel, kipspiesjes en kleurrijke kipsaté. Wrijf de kipdelen of het vlees in met de Kipkruiden Japanse Stijl en laat het als een marinade twaalf uur intrekken. De adviesdosering is 35 gram per kilo product.
Tip: deze Japanse kipkruiden zijn heerlijk in combinatie met Saus Peking-stijl, Yakitorisaus of Ketjapsaus Japanse Stijl van Epos als decoratieve en tegelijk smaakvolle glanstopping.

In kunststof emmer

Kipkruiden Japanse Stijl van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648035706
Brand: Epos
Product code: 1000776
Country of origin Nederland

Ingredients

salt, 36.1% herbs and spices (paprika powder, coriander, ginger powder, black pepper, turmeric, cumin, fennel seed, MUSTARD SEED, cayenne pepper, mace, white pepper, cloves, nutmeg, garlic powder, thyme), flavour enhancer (E621 (glutamaat)), maltodextrin, flour (rice), starch (potato), beef extract, yeast extract, onion powder, vegetable oil (sunflower), flavouring (contains maize), SOY BEANS, licoriceroot powder, natural onion flavor, WHEAT GRAIN (contains GLUTEN), burnt sugar

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour rood/ bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 4000
Net weight (g) 4000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 180

Nutritional values

Energy 731.55 kJ (174.881 kcal)
Fat 4.8 g
Saturates 0.7 g
Mono-unsaturates 1.5 g
Polyunsaturates 2.2 g
Carbohydrate 16 g
Sugars 3 g
Fibre 14 g
Protein 12 g
Salt 49.9 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.5 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd