KIPKRUIDEN UNIEK 20 KG ***

€ 160,05 per 20 kg

8 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Kruid je kippetjes en kipdelen met deze zout-pittige Kipkruiden Uniek van Epos en geef ze meteen een mooi oranjerood velletje.

Kipkruiden Uniek van Epos

Epos Kipkruiden Uniek is een lekkere mix van kipkruiden met zout en paprikapoeder. Naast paprika bevat deze topkwaliteit kipkruidenmelange ook meel en diverse kruiden en specerijen, zoals kurkuma, gemberpoeder, komijn, venkelzaad en cayennepeper. Een combinatie die je kippetjes bij het grillen een aantrekkelijk oranjerood velletje, een lekker zout-pittige smaak en een kruidige geur geeft. Dit bewezen recept met een perfecte mix van smaak, prijs en kwaliteit is al jaren populair bij specialisten én hun klanten! Deze kipkruidenmix bevat geen lactose (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en ook geen smaakversterker E621.

Voor pikante gegrilde kip met een oranjerood velletje

Deze doeltreffende grillmix voor kip is de juiste keuze als je gaat voor een pittige smaak en een aantrekkelijk oranjerood velletje. Gebruik de kruidenmelange in de eerste plaats voor het kruiden van hele kippetjes en kipdelen, maar bestrooi er gerust ook eens speklapjes en varkensfiletlapjes mee of smeer de buitenkant van een grillworst in met de kipkruiden voor een overheerlijke pittige grillworst. Strooi de Kipkruiden Uniek eenvoudig droog over het kippenvlees en gaar dit op de grill, in de oven of op de barbecue. De adviesdosering is 30 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Kipkruiden Uniek van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648031890
Brand: Epos
Product code: 1000786
Country of origin Nederland

Ingredients

salt, 24.6% herbs and spices (paprika powder, turmeric, ginger powder, cumin, fennel seed, cayenne pepper), dextrose, flour (WHEAT, contains GLUTEN), onion powder, starch (potato), yeast extract, yeast, spice extract (contains coriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour oranje/ rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 20000
Gross weight (g) 20000
Diameter (mm) 365
Height (mm) 413

Nutritional values

Energy 489.971 kJ (117.069 kcal)
Fat 3 g
Saturates 0.5 g
Mono-unsaturates 0.6 g
Polyunsaturates 1.6 g
Carbohydrate 14 g
Sugars 5.2 g
Fibre 8.1 g
Protein 4.3 g
Salt 65.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.04 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij