KIPROLLADEMIX "91"

€ 42,80 per 5 kg

102 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in no-time de lekkerste hartige kiprollades met deze lichtpittige Kiprollademix 91 van Epos.

Kiprollademix 91 van Epos

Epos Kiprollademix 91 is een kant-en-klare kruidenmix om de lekkerste kiprollades te maken, naar origineel receptuur van Epos, de grondlegger van de kiprollade. De succesvolle introductie van deze kiprollademelange was in 1991 op een beurs, vandaar de naam. Deze complete rollademix voor kip bevat naast zout diverse kruiden en specerijen, zoals witte peper, koriander, foelie, paprikapoeder, kurkuma, komijn, gemberpoeder en venkelzaad, aangevuld met meel en zoethoutwortelpoeder. Een combinatie die je rollade bij het grillen een lichtbruin korstje, een hartig-pikante smaak en een kruidige pepergeur geeft. Deze rollademix voor kip bevat geen gluten en lactose (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor kiprollades en kipdelen

Deze topkwaliteit gebruiksklare rollademix is ideaal voor het op smaak brengen en het ‘plakken’ van kiprollades en kipdelen. Strooi de zandkleurige kiprolladekruiden eenvoudig droog over het kippenvlees, rol het vlees op, stop het in een rolladenet en gaar dit op de grill of in de oven. De adviesdosering is 20 gram per kilo product. Dit bewezen recept met een perfecte mix van unieke smaak, gemak en kwaliteit is al jaren populair bij specialisten én hun klanten.

In kunststof emmer

Kiprollademix 91 van Epos wordt in poedervorm geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648032101
Brand: Epos
Product code: 1000788
Country of origin Nederland

Ingredients

salt, emulsifier (E450iii, E452ii), flavour enhancer (E621 (glutamaat)), herbs and spices, flour (rice), licoriceroot powder

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour zand kleurig
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 5000
Net weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 362.88 kJ (86.043 kcal)
Fat 1.2 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 0.6 g
Polyunsaturates 0.2 g
Carbohydrate 8.2 g
Sugars 0 g
Fibre 3.2 g
Protein 9.5 g
Salt 71.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 5.6 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij