GARLIC SAUCE 5KG

€ 37,19 per 5 kg

2493 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je shoarma’s en barbecue- en grillproducten een verrukkelijke knoflooksmaak met deze volromige witte Knoflooksaus van Epos op mayonaisebasis.

Knoflooksaus van Epos

Epos Knoflooksaus is een volromige witte saus met knoflook en een lichte tekening van groene kruiden. De puur Nederlandse saus voert samen met onze Bieslook-Uiensaus de top drie aan van bestverkochte koude sauzen van Epos. Op satésaus na is knoflooksaus zelfs de meest verkochte saus in Nederland. Wie de verlokkelijke geur van mayonaise met knoflook, selderij, kruiden en specerijen ruikt, loopt het water in de mond. Laat staan als je de zachte, romige smaak van onze Knoflooksaus beleeft.

Lekker bij shoarma en véél meer

Epos Knoflooksaus hóórt natuurlijk op (een broodje) shoarma. Even de saus over het shoarmavlees schenken en je hebt de perfecte finishing touch. Maar uiteraard kan er veel meer, want knoflooksaus smaakt overal lekker bij: serveer het rijkelijk bij vis (mosselen!), gevogelte, kibbeling en friet, en vooral bij alles wat van de barbecue komt. De knoflooksaus is ook superlekker als hamburgersaus en als dipsaus bij chips, gourmet of fondue.
Variatietip: meng 100 gram knoflooksaus door een kilo filet americain voor een heerlijke Spaanse filet americain, of maak een Griekse salade met een kilo gegaarde kip, 750 gram knoflooksaus, 30 gram gyrosmelange en gesneden komkommer als topping. Om je vingers bij af te likken, zo lekker.

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige Knoflooksaus wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de witte saus met knoflook gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711348001933
Brand: Epos
Product code: 1001335
Country of origin Nederland

Ingredients

vegetable oil (canola, sunflower), water, liquid sugar, vinegar (natural), FREE RANGE EGG YOLK, skimmed yoghurt (contains MILK), dextrose, glucose-fructose sirup, pearl onions, salt, herbs and spices (0.5% garlic powder, MUSTARD SEED, chilli, dill, CELERY, rosemary, coriander, cayenne pepper, cloves, ginger powder, turmeric, paprika powder, nutmeg, mace, white pepper, thyme, allspice), 1.0% garlic granules, starch (maize, WHEAT, contains GLUTEN), bell pepper concentrate, onion pieces, sugar, modified starch (maize), onion powder, thickening agent (E412.0 E415), preservative (E202.0 E260.00 E211.0 E223 (SULFIET)), flavouring (contains CELERY, contains SOY, aroma), acid (E330.0 E260. E270), FREE RANGE EGG, hydrolyzed protein (SOY), maltodextrin, onion granules, natural flavour (natuurlijk aroma, contains MUSTARD), MILK PROTEIN, melasse, yeast extract, antioxidant (E385), caramelized sugar, acidity regulator (E509), invert sugar syrup, sweetener (E954.0 E959), natural rosemary flavouring, colour (E101), natural onion flavor

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 59 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Taste producttypisch
Colour crèmekleurig met kruiden
Fragrance producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 175
Diameter (mm) 241
Gross weight (g) 5000
Net weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1991.479 kJ (482.762 kcal)
Fat 48 g
Saturates 3.8 g
Mono-unsaturates 30 g
Polyunsaturates 14 g
Carbohydrate 11 g
Sugars 8.3 g
Fibre 0.6 g
Protein 1.4 g
Salt 1.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.43 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenbevattend Eieren
Allergeenbevattend Melk
Allergeenbevattend Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenbevattend Selderij