KOOKWORST CONSTANT Z/ZT SQ

€ 232,42 per 20 kg

38 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Bereid snel en eenvoudig constant dezelfde supersmaakvolle kookworst zonder toegevoegd zout met deze hartig-warme Kookworstmix Constant Zelf Zout Toevoegen van Epos.

Kookworstmix Constant Zelf Zout Toevoegen van Epos

Epos Kookworstmix Constant Zelf Zout Toevoegen is een complete kookworstmix zonder toegevoegd colorozozout, waarmee je met gemak constant dezelfde heerlijke, hartig-warme smaak aan je rookworst geeft. Deze Constantmix bevat maar liefst 10% kruiden en specerijen en biedt daarmee de meeste smaak van alle worstmixen. Naast de witte peper, koriander, gemberpoeder, foelie, nootmuskaat, kardemom en mosterdzaad geeft vooral het selderijaroma een speciale, herkenbare smaak. Kookworstmix Constant Zelf Zout Toevoegen is in zijn soort erg gewild bij worstmakers, omdat de smaak zich door de jaren heen dik bewezen heeft.

Voor gekookte vleeswaren en worstjes

Deze complete kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gekookte vleeswaren en worstjes. Je klanten smullen er steeds opnieuw van, zowel op brood als uit het vuistje. Meng voor de perfecte gekookte worst de crèmewitte Kookworstmix Constant Zelf Zout Toevoegen met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 50 gram per kilo product. Voeg eventueel naar smaak (colorozo)zout toe. De rookworstmix is ook ideaal om geweldige grillworsten en barbecueworstjes te maken die bij groot en klein in de smaak vallen.

In gekleurde zak

Kookworstmix Constant Zelf Zout Toevoegen van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de rookworstmix 12 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (kook)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711648041769
Brand: Epos
Product code: 1001787
Country of origin Nederland

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN), LACTOSE, herbs and spices (white pepper, ginger powder, coriander, mace, nutmeg, cardamon, MUSTARD SEED), emulsifier (E451i), flavour enhancer (E621 (glutamaat)), salt, antioxidant (E301), dextrose, natural CELERY flavor, anti-caking agent (E551), hydrolyzed protein (SOY)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour grijs/ wit
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 20000
Width (mm) 500
Height (mm) 50
Net weight (g) 20000
Depth (mm) 780

Nutritional values

Energy 1377.871 kJ (324.906 kcal)
Fat 1.5 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.4 g
Polyunsaturates 0.1 g
Carbohydrate 74 g
Sugars 17 g
Fibre 2.6 g
Protein 2.7 g
Salt 8.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.8 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Melk
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd