KOOKWORST FACILE 5 KG ***

€ 84,68 per 5 kg

23 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak snel en eenvoudig supersmaakvolle kookworsten zonder toegevoegd zout met deze hartig-warme Kookworstmix Facile Zelf Zout Toevoegen van Epos.

Kookworstmix Facile Zelf Zout Toevoegen van Epos

Epos Kookworstmix Facile Zelf Zout Toevoegen is een complete kookworstmix zonder maggipoeder, waarmee je snel en eenvoudig supersmaakvolle rookworsten maakt. De unieke samenstelling van kruiden en specerijen, waaronder koriander, foelie, gemberpoeder, kardemom en mosterdzaad, geeft je gekookte worst (of metworst) een ouderwets lekkere, hartig-warme smaak en een volle, kruidige geur. Het varkenseiwit in de mix bindt de worst op natuurlijke wijze. Door de combinatie met wat meer suikers krijgt je gekookte worst een zachte smaak en een betere bite.

Voor gekookte vleeswaren en worstjes

Deze complete kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gekookte vleeswaren en worstjes. Je klanten smullen er steeds opnieuw van, zowel op brood als uit het vuistje. De perfecte balans in smaak, kwaliteit en prijs maakt Kookworstmix Facile Zelf Zout Toevoegen zeer geliefd bij worstmakers. Meng voor de perfecte gekookte worst de crèmewitte Kookworstmix Facile Zelf Zout Toevoegen met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 85 gram per kilo product. Voeg ruim vocht toe vanwege de sterkere binding in de worst, en naar smaak (colorozo)zout. De rookworstmix is ook ideaal om geweldige grillworsten en barbecueworstjes te maken die bij groot en klein in de smaak vallen.

In gekleurde zak

Kookworstmix Facile Zelf Zout Toevoegen van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de rookworstmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (kook)worstmixen van Epos.

Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten

De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.

Worst maken: een vak apart

Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.

Bewezen smaak

De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!

Product information

GTIN code: 8711648041837
Brand: Epos
Product code: 1001789
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 01-03-2024

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN), dried glucose syrup, LACTOSE, herbs and spices (white pepper, ginger powder, coriander, mace, nutmeg, cardamon, MUSTARD SEED), stabilizer (E451i), pork protein, WHEAT GLUTEN, flavouring, salt, dextrose, antioxidant (E301), yeast extract, natural CELERY flavor, anti-caking agent (E551), hydrolyzed protein (SOY)

Shelf life

Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour wit

Sizes and weights

Depth (mm) 400
Net weight (g) 5000
Width (mm) 330
Height (mm) 40
Gross weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1373.225 kJ (323.78 kcal)
Fat 1.5 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.4 g
Polyunsaturates 0.1 g
Carbohydrate 69 g
Sugars 19 g
Fibre 2.2 g
Protein 7.9 g
Salt 9.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.6 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Melk
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren