KNOFLOOKPEPER 2 KG ***

€ 41,36 per 2 kg

91 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je steaks en ander vlees in een handomdraai een flinke knoflook- en peperboost met deze kruidenmix Knoflook-Peper van Epos.

Kruidenmix Knoflook-Peper van Epos

Epos Kruidenmix Knoflook-Peper is een eenvoudige smaakmaker die zorgt voor groots resultaat dankzij de aanwezigheid van flink veel knoflook en peper. De kruidenmix bevat naast witte en zwarte peper en knoflookgranulaat ook zout, koriander, cayennepeper, kurkuma, komijn, peterselie en preipoeder. Een doeltreffende kruidenmelange die je vleesproducten voorziet van een hartige, pikante smaak en geur, uiteraard met een hoofdrol voor de knoflook en peper.

Voor rundersteaks en kruidenboter

Deze gebruiksklare knoflook-pepermix is perfect voor het op smaak brengen van rundersteaks. Gebruik de donkergele melange met groene tekening ook over varkensfiletlapjes, op de buitenkant van grillworsten en over kipproducten. Zo maak je vlot de heerlijkste ambachtelijke creaties, zoals knoflookpepersteaks, ratatouillepannetjes, Italiaans braadstuk, lamsspies met knoflookpeper, tapasgehaktballetjes en groentetimbaaltjes. Strooi of wrijf je vlees of kip eenvoudig in met de kruidenmix Knoflook-Peper. De adviesdosering is 10 gram per kilo product.
Tip van de Epos-specialist: je kunt met deze ‘kruidenbotermix’ ook heerlijke kruidenboter maken!

In kunststof emmer

Kruidenmix Knoflook-Peper van Epos wordt als poeder met een fijn knoflookgranulaat geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648035386
Brand: Epos
Product code: 1000932
Country of origin Nederland

Ingredients

salt, 22.0% herbs and spices (7.0% white pepper, 6.5% black pepper, coriander, cayenne pepper, turmeric, cumin, parsley), 20.0% garlic granules, leekpowder, dextrose, yeast extract

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour geel/groen
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 2000
Net weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 795.944 kJ (188.949 kcal)
Fat 2.4 g
Saturates 0 g
Mono-unsaturates 0 g
Polyunsaturates 0 g
Carbohydrate 37 g
Sugars 4.5 g
Fibre 0 g
Protein 8.8 g
Salt 40.3 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 16.1 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad