MUSCALLA

€ 38,06 per 1.5 kg

18 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je vleeswaren en gehaktproducten een extra smakelijke specerijenboost met deze 100% pure Kruidenmix Muscalla van Epos, zonder zout.

Kruidenmix Muscalla van Epos

Epos Kruidenmix Muscalla is de lekkerste pure, ongezouten smaakondersteuner voor worsten en gehakt. De bruine mix bevat 100% gemengde specerijen, te weten nootmuskaat, gemberpoeder, koriander en foelie, en is ideaal om je vleesproducten in een handomdraai een extra hartig-warme smaak te geven. Je klanten zijn dol op de verleidelijke geur van nootmuskaat en foelie. Kruidenmix Muscalla is vrij van de 14 wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor vleeswaren en gehaktproducten

Kunnen je worsten of gehaktproducten wel een extra pittige specerijenboost gebruiken? Kruidenmix Muscalla verfijnt zonder toegevoegd zout de smaak van al je vleesproducten. De pure specerijenmix is de perfecte smaakmaker voor de bereiding van al je vleeswaar, gehakt, maaltijden en sauzen, in combinatie met andere kruidenmixen zoals gekookteworstmixen, gebradengehaktmixen en gehaktkruiden. Je creëert al voldoende extra smaak door 1 tot 2 gram specerijenmix per kilo vlees droog over je product te strooien.

In kunststof emmer

Kruidenmix Muscalla van Epos wordt als poeder geleverd in een kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de pure specerijenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348015534
Brand: Epos
Product code: 1000612
Country of origin Nederland

Ingredients

herbs and spices (nutmeg, ginger powder, coriander, mace)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour bruin/rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 1500
Gross weight (g) 1500
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 1936.009 kJ (463.728 kcal)
Fat 28 g
Saturates 17 g
Mono-unsaturates 5.3 g
Polyunsaturates 1.1 g
Carbohydrate 43 g
Sugars 2.4 g
Fibre 23 g
Protein 7.4 g
Salt 0.07 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.01 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad