PUSZTA MELANGE ROOD 5 KG

€ 106,77 per 5 kg

23 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je (puszta)worstjes, gehaktballen en andere vleessoorten een Hongaarse smaaktwist en een mooie lichtrode kleur met deze overheerlijke Kruidenmix Puszta Rood van Epos.

Kruidenmix Puszta Rood van Epos

Epos Kruidenmix Puszta Rood is een totale mix voor zachtgekruid pusztagehakt of pusztaworstjes met een tekening van tuinkruiden, peterselie, prei en paprika. De worstjesmix bevat kruiden en specerijen zoals peterselie, koriander, nootmuskaat en foelie. De naam Puszta verwijst naar de gelijknamige grasrijke laagvlakte in Hongarije, waar pusztaworstjes en pusztagehaktballetjes een belangrijk deel uitmaken van de eetcultuur. De poestamix zorgt voor heerlijk geurend gekruid gehakt met een vleugje ui en prei, en een warme, kruidige smaak. Het toegevoegde colorozozout geeft al je gehakt en worstjes na het garen een mooie rozige, lichtrode kleur.

Voor worstjes en gehaktballetjes

Deze smaakvolle Hongaarse mix is ideaal voor pusztaworstjes die nog gegaard moeten worden én voor gare balletjes gehakt. Gebruik de crèmewitte worstjesmix ook voor het op smaak brengen van andere vleessoorten, vooral varkensvlees en kip, en maak de heerlijkste ambachtelijke creaties, zoals pusztaballetjes, pusztaburgers, barbecueworstjes en chipolataworstjes. Meng de Kruidenmix Puszta Rood samen met wat vocht eenvoudig door het rauwe gehakt. De adviesdosering is 70 gram per kilo gehakt.
Tip: probeer eens pusztaballetjesgehakt in Epos Zigeunersaus en pusztaworstjes in Epos Shaslicksaus.

In gekleurde zak

Kruidenmix Puszta Rood van Epos wordt als poeder met gedroogde ui, prei en paprika geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je de mix gemakkelijk overdoen in een bak of schaal. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de verpakking). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648039698
Brand: Epos
Product code: 1001812
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 23-08-2023

Ingredients

starch (WHEAT, contains GLUTEN), salt, dextrose, emulsifier (E451i), 5.3% herbs and spices (parsley, nutmeg, coriander, mace), onion granules, leek granules, pork protein, WHEAT GLUTEN, flour (WHEAT, contains GLUTEN), bell pepper granulate, flavour enhancer (E621 (glutamaat)), natural CELERY flavor, anti-caking agent (E551), hydrolyzed protein (SOY), preservative (E252, E250)

Shelf life

Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking . koel en droog bewaren
Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour roodbruin

Sizes and weights

Depth (mm) 400
Net weight (g) 5000
Width (mm) 330
Height (mm) 40
Gross weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1031.021 kJ (243.233 kcal)
Fat 1.3 g
Saturates 0.3 g
Mono-unsaturates 0.3 g
Polyunsaturates 0.3 g
Carbohydrate 49 g
Sugars 9.4 g
Fibre 2.5 g
Protein 8 g
Salt 30 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 9.3 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine