VEKA MIX PROCOLIN SQ 20 KG

€ 253,46 per 20 kg

15 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Breng al je gehaktsoorten en vlugklaarproducten snel en doeltreffend op smaak met de ouderwets lekkere, peperige Kruidenmix Veka Procolin van Epos.

Kruidenmix Veka Procolin

Epos Kruidenmix Veka Procolin is een heerlijke kruidenmix voor veel vlugklaarproducten, met een ouderwets lekkere, peperige smaak. De basisdeeg-kruidenmix of VeKamix bevat zout, witte peper, nootmuskaat en extra zwarte peper. Deze kruiden en specerijen zorgen voor heerlijk geurend gekruid gehakt met een pittig-gekruide smaak. Dit bewezen recept is al jaren populair bij specialisten en hun klanten en daarmee een onmisbaar basisproduct voor elke slagerij. Kruidenmix Veka Procolin bevat geen gluten (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor kruidig gehakt en meer

De smaakvolle gehaktkruidenmix is ideaal voor het ouderwets lekker kruiden van je al je gehaktsoorten. Meng de witte gehaktmix door rauw rundergehakt, varkensgehakt, kipgehakt en half-om-halfgehakt, zodat je klanten het thuis zelf niet meer hoeven te kruiden. De adviesdosering is 15 tot 20 gram per kilo gehakt. Voeg ook altijd paneermeel of Dutch Spices Meat Binder toe. Kruidenmix Veka Procolin smaakt ook geweldig als rolladekruiden (20 gram per kilo product) en in vlugklaarproducten zoals slavinken, roomschnitzels en verse worst.

In kunststof emmer

Kruidenmix Veka Procolin wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. Ongeopend is de kruidenmelange 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648041158
Brand: Epos
Product code: 1001829
Country of origin Nederland

Ingredients

salt, 14.7% herbs and spices (mace, white pepper, black pepper, nutmeg), dextrose, LACTOSE, antioxidant (E300, E330), anti-caking agent (E551)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour wit
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 20000
Gross weight (g) 20000
Depth (mm) 780
Width (mm) 500
Height (mm) 50

Nutritional values

Energy 427.042 kJ (101.657 kcal)
Fat 2.6 g
Saturates 1 g
Mono-unsaturates 0.8 g
Polyunsaturates 0.3 g
Carbohydrate 17 g
Sugars 11 g
Fibre 3.4 g
Protein 1.2 g
Salt 71.2 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad