Meat Roast Mix

€ 41,36 per 2 kg

230 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je vleesproducten een heerlijke braadsmaak en prachtige braadkleur met de verfijnde Kruidenmix Vleesgebraad 50g van Epos.

Kruidenmix Vleesgebraad 50g van Epos

Epos Kruidenmix Vleesgebraad 50g is een uitgekiende kruidenmelange waarmee je grillworsten, gehaktproducten en (grill)vlees een heerlijke braadsmaak geeft. De vleesbraadkruidenmix is rijk aan kruiden en specerijen zoals paprikapoeder, witte peper, mosterdzaad, foelie, zwarte peper, koriander en knoflookpoeder. Het toegevoegde rodebietensap zorgt voor een verleidelijke roodbruine braadkleur. Een onmisbaar ingrediënt voor slagers, poeliers en maaltijdbereiders!

Voor (grill)vlees, gehaktproducten en worst

De bijzondere Kruidenmix Vleesgebraad 50g is ideaal voor het kruiden van alle vleessoorten die een extra braadsmaak verdienen, zoals grillworsten, gehaktproducten, stoofvlees en kipproducten. Gebruik hem ook als burgermix voor de heerlijkste runderhamburgers. Bereiden gaat supersnel: strooi de vleesgebraadkruidenmix over je vlees naar keuze en laat dit voor het braden of grillen even lekker intrekken. De adviesdosering is 50 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Kruidenmix Vleesgebraad 50g van Epos wordt als poeder geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. Ongeopend is de kruidenmix met braadsmaak 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmelanges altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711348004279
Brand: Epos
Product code: 1000715
Country of origin Nederland

Ingredients

19.4% herbs and spices (paprika powder, white pepper, MUSTARD SEED, mace, black pepper, coriander, garlic powder), flavouring, flour (MUSTARD), salt, maltodextrin, hydrolyzed protein (SOY), red beet juice, starch (potato), yeast extract, iodized salt, onion powder, burnt sugar syrup, antioxidant (E300), sugar, beef extract, tomatopowder, natural flavour, acid (E330)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour beige
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 2000
Gross weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 1183.12 kJ (282.199 kcal)
Fat 9.8 g
Saturates 1.5 g
Mono-unsaturates 5 g
Polyunsaturates 2.7 g
Carbohydrate 28 g
Sugars 9.1 g
Fibre 7.9 g
Protein 17 g
Salt 27.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 3.4 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren