SPARERIB MARINADEMIX UNIEK

€ 93,70 per 10 kg

Op aanvraag leverbaar

Share this page on social media:

Product Description

Geef je spareribs in één keer de ultieme spareribsmaak en de geur van ketjap met deze complete Marinademix Sparerib Uniek van Epos.

Marinademix Sparerib Uniek van Epos

Epos Marinademix Sparerib Uniek is een krachtige kruidenmix voor de ultieme spareribsmaak. De complete mix met ketjappoeder is ideaal voor het marineren van spareribs die van buiten krokant en van binnen heerlijk sappig zijn. De kruidenmix bevat paprikapoeder, gemberpoeder, cayennepeper, koriander, selderij, foelie, knoflookpoeder, nootmuskaat, kruidnagel, witte peper, kurkuma, tijm, dille, lavas, komijn en karwijzaad. Die eenvoudige samenstelling zorgt voor een unieke lichtpittige (ketjap)smaak en een onweerstaanbare geur van kruiden en ketjap. Een van de lekkerste kruidenmixen van Epos!

Voor spareribs en grillproducten

Deze unieke kruidenmix is zo compleet dat je niets anders nodig hebt dan deze spareribkruiden om je spareribs te marineren. Ditzelfde geldt voor de meeste grillproducten, zoals drumsticks, kippenpoten, Zeeuws spek en garnalen. Niet voor niets wordt de melange ook wel grillmix voor spareribs genoemd. Strooi de licht oranjebruine kruidenmix over het vlees of je grillproduct en laat het geheel twaalf uur marineren. De adviesdosering is 50 tot 100 gram per kilo product. Om je vingers bij af te likken, zo lekker!

In gekleurde kunststof zak

Marinademix Sparerib Uniek van Epos wordt in poedervorm geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de grillmix voor spareribs 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de zak). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken sparerib- en kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648030794
Brand: Epos
Product code: 1000843
Country of origin Nederland

Ingredients

sugar, salt, 18.8% herbs and spices (paprika powder, ginger powder, cayenne pepper, coriander, CELERY, mace, garlic powder, nutmeg, cloves, white pepper, turmeric, thyme, dill, lovage, cumin, caraway seed), maltodextrin, flavouring, onion powder, acidity regulator (E500), antioxidant (E316, E300), yeast extract, hydrolyzed protein (rapeseed), anti-caking agent (E551), vegetable oil (sunflower), natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour oranje/ licht bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 10000
Gross weight (g) 10000
Depth (mm) 500
Width (mm) 370
Height (mm) 100

Nutritional values

Energy 1166.371 kJ (276.333 kcal)
Fat 4.2 g
Saturates 0.6 g
Mono-unsaturates 0.8 g
Polyunsaturates 1 g
Carbohydrate 53 g
Sugars 35 g
Fibre 5.6 g
Protein 4.2 g
Salt 26.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 1.3 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad