Epos marinadesaus schnitzel 5kg

€ 40,28 per 5 kg

109 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak je schnitzels extra smaakvol, sappig en knapperig met deze chocoladebruine Marinadesaus Schnitzel van Epos.

Marinadesaus Schnitzel van Epos

Epos Marinadesaus Schnitzel is een chocoladebruine marinade die schnitzels de juiste smaak en ‘bite’ geeft. De kruidenmarinade op waterbasis ruikt heerlijk naar de ingrediënten die de boventoon voeren: mosterd, paprika en een vleugje nootmuskaat. Door het (ongepaneerde) vlees 24 uur in de met water verdunde marinadesaus te laten liggen, wordt het vlees sappiger en krijgt het een hartige smaak die aan Oostenrijk doet denken. Na het paneren ontstaat bij het bakken een extra knapperige korst. Marinadesaus Schnitzel van Epos bevat geen fosfaten.

Voor de ultieme schnitzel

Wil je je klanten de ultieme schnitzel aanbieden? Met Epos-marinadesaus Schnitzel maak je de filetlapjes, kipdijlapjes en alle andere vleeslapjes die je gaat paneren supermals. Giet de marinade royaal als saus over de schnitzels en laat deze een nacht inwerken. Doe dit bij voorkeur onder vacuüm. De schnitzel blijft dan drie dagen langer vers en is altijd paneerklaar. Na 24 uur is de marinadesaus geheel in het vlees getrokken en kun je de schnitzels (ongekruid) afpaneren. Belangrijk: verdun de marinade voor gebruik met water (100 gram marinade en 100 gram water per kilo schnitzel).
Tip: paneer de gemarineerde schnitzels voor een extra knapperig resultaat met Epos Paneermix. Kies bij kiplapjes Epos Paneer Zomer/Fantasie voor een aantrekkelijke geeloranje presentatie.

In handige jerrycan

De vloeibare, lobbige marinadesaus Schnitzel wordt geleverd in een handige (stapelbare) jerrycan. De kruidenmarinade is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de marinade 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de marinadesaus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.

Productinformatie

EAN Code: 8711348003494
Brand: Epos
Product code: 1001250
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

water, suiker, zout, tomatenpuree, voedingszuur (E270, E331), aroma, gemodificeerd zetmeel (aardappel), uipoeder, 1.1% kruiden en specerijen (nootmuskaat, witte peper, gemberpoeder, cayennepeper, kummel), verdikkingsmiddel (E415), natuurlijk aroma, gekarameliseerde suiker, paprikaconcentraat, conserveermiddel (E202)

Houdbaarheid

Maximum bewaartemperatuur 7 ˚C
Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C

Maten en gewichten

Hoogte (mm) 240
Breedte (mm) 140
Diepte (mm) 190
Brutogewicht (g) 5200
Nettogewicht (g) 5000

Voedingswaarden

Energie 231.418 kJ (54.658 kcal)
Fat 0.4 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 0.1 g
Polyunsaturates 0.1 g
Carbohydrate 10.8 g
Sugars 6.6 g
Polyols 0 g
Fibre 0.8 g
Protein 1.4 g
Salt 7.3 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.9 g
Potassium 0 g
Calcium 0 g
Referentie 231.418 g