Epos meesterlijke kruidenolie Rembrandt rood 2,5l

€ 30,05 per 2.3 kg

148 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak van je vlees, vis en gevogelte in een handomdraai een glanzend en gezond meesterwerk vol pikant-pittige smaaktinten met deze helderrode Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood van Epos.

Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood van Epos

Epos Meesterlijke Kruidenolie Rembrandt Rood is een mooi glanzende helderrode marinade met een tekening van peterselie. Net zo contrastrijk en karakteristiek als Rembrandt van Rijn! De marinade bevat een mengeling van plantaardige olie en specerijen uit de hele wereld en smaakt stevig pikant naar paprika, komijn, diverse pepertjes en een vleugje rook. Laat je door het unieke smaakpalet en het verrukkelijke bouquet van paprika, komijn en lichte rookgeur inspireren tot een waar kunstwerk. Varieer ook eens met de andere kleurvarianten. Kruidenolie Rembrandt Rood is vrij van 24 allergenen, waarvan 14 wettelijke (er kan sprake zijn van kruisbesmetting), en bevat geen e-nummers – ook geen E621 (MSG).

Gezond glanzend marineren

Wil je je vlees, vis of gevogelte op een gezonde wijze glanzend marineren? Epos-kruidenolie Rembrandt Rood is een gezonde marinade die alle soorten vlees, vis en gevogelte mooi laat glanzen. De marinade smaakt ook fantastisch op groenten of (vlak voor het afbakken) op stokbrood. Maak de heerlijkste culinaire composities, zoals Meesterlijke kabeljauwtweelingen. Wentel vlees, vis of kip door de Rembrandt Rood-kruidenolie (70 tot 80 gram per kilo product) en garneer ze met bijvoorbeeld Epos-decoratiemixen.

In handige jerrycan

De vloeibare, lobbige kruidenolie Rembrandt Rood wordt geleverd in een handige (stapelbare) jerrycan. De kruidenmarinade is zo gemakkelijk schenk- en doseerbaar. In gesloten verpakking is de kruidenolie 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking), mits gekoeld en droog bewaard. Voor gebruik altijd even schudden. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-marinades.

Meesterlijke Kruidenoliën: smaakvolle en kleurrijke oliemarinades van Epos

De serie Meesterlijke Kruidenoliën van Epos is ooit gelanceerd voor een beurs. Je kon op de flessen een kwast bevestigen, om al ‘schilderend’ je vleesproducten te marineren – vandaar de vernoeming naar de oude schildermeesters. De kwaliteit van de kruidenoliën is meesterlijk: een combinatie van de beste ingrediënten en de lekkerste smaken. Een minimale hoeveelheid marinade geeft al maximale smaak en glans aan je producten. Dankzij het unieke palet van smaken kun je met een Meesterlijke Kruidenolie altijd je eigen meesterwerk maken van je vlees, vis en gevogelte. Met de handzame knijpflessen en een spuitdop maak je in een handomdraai de mooiste composities voor je klanten.

De fijnste ingrediënten

Onze Meesterlijke Kruidenoliën zijn gemaakt van de fijnste ingrediënten en zijn meestal glutenvrij. Zout is onmisbaar, zoals bij elke marinade. Per kilo vlees is 70 tot 80 gram kruidenolie voldoende; voor vis 60 tot 70 gram omdat die van zichzelf al zout is. Verder zijn onze kruidenoliën zo ‘schoon’ en natuurlijk mogelijk. Zo zijn ze vrij van e-nummers (ook van de kunstmatige smaakversterker MSG) en van de veertien wettelijke allergenen (er kan sprake zijn van kruisbesmetting). Ook vind je in onze kruidenoliën geen geharde vetten, wat beter is voor hart en bloedvaten. Een ideale keuze dus voor de specialist die graag gezonde gerechten voor zijn klanten bereidt. Doe dit als de oude meesters, en geef je eigen, kleurrijke signatuur aan je culinaire specialiteiten. Probeer alle tubes!

Productinformatie

EAN Code: 8711648070646
Brand: Epos
Product code: 07952K2.50
Land van oorsprong Nederland

Ingredienten

plantaardige olie (raap), zout, 4.94% kruiden en specerijen (paprikapoeder, komijn, peper, peterselie, cayenne), gedroogde groente (tomatenpoeder, uipoeder, knoflookpoeder), paprika-extract, gistextract, gerookt zout

Houdbaarheid

Maximum bewaartemperatuur 7 ˚C
Minimale houdbaarheid vanaf levering 21 dagen
Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C

Maten en gewichten

Hoogte (mm) 150
Nettogewicht (kg) 2.3
Brutogewicht (kg) 2.64
Diepte (mm) 205
Breedte (mm) 122

Voedingswaarden

Energie 3073 kJ (747 kcal)
Fat, total 79.3 g
Fatty acids, total saturated 5.6 g
Fatty acids, total monounsaturated-cis 44.5 g
Fatty acids, total polyunsaturated-cis 28.3 g
Carbohydrate 6.4 g
Sugars 1.6 g
Polyols 1.8 g
Starch 1.3 g
Fibre, total dietary 1.7 g
Protein 1.8 g
Salt 9.8 g
Cholesterol 4 g
Sodium 3.78 g
Potassium 10 mg
Calcium 0 mg
Referentie 3073 g