NASI COMPLEETMIX 3 KG ***

€ 69,24 per 3 kg

53 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak in een handomdraai de lekkerste complete nasi of paella met deze Nasimix Compleet van Epos.

Nasimix Compleet van Epos

Epos Nasimix Compleet is een complete mix voor het maken van de lekkerste nasi. De kruidenmelange van topkwaliteit bevat een rijke mix van oosterse kruiden en specerijen, zoals zwarte peper, kurkuma, paprikapoeder, koriander, selderij, knoflookpoeder, komijn, gemberpoeder en fenegriek van peulvruchten, aangevuld met lekkere stukjes gedroogde ui, paprika, groene kool en witte kool. Als je de nasimix in water laat wellen, komt de heerlijke geur van de kruiden en specerijen vrij die je nasi een hartige, pikant-exotische smaak geven.

Voor nasi en paella

Deze veelzijdige droge kruidenmix is de ideale keuze als je in een handomdraai de lekkerste complete nasi wilt maken. Even rijst in water koken, de mix in water laten wellen, de gekookte rijst met de gewelde mix mengen en tot slot gegaarde kip, vlees of vis toevoegen. Heerlijk! De adviesdosering is 200 tot 250 gram nasimix per kilo ongekookte rijst. De bruinrode Nasimix Compleet smaakt ook geweldig in paella en is de perfecte smaakmaker voor Indische balletjes: meng hiervoor eenvoudig de nasimix samen met een scheutje sojasaus door het gehakt.
Tip: naast Nasimix Compleet is er ook Bamimix Compleet van Epos. En wil je extra groenten in je nasi of bami, dan zorgen onze gedroogde nasigroenten voor nog meer smaaksensatie.

In gekleurde zak

Nasimix Compleet van Epos wordt als grove poeder met gedroogde ui, paprika, groene kool en witte kool geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je de mix gemakkelijk overdoen in een bak of schaal. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de verpakking). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648037663
Brand: Epos
Product code: 1001804
Country of origin Nederland

Ingredients

onion granules, 9.9% herbs and spices (black pepper, turmeric, paprika powder, coriander, CELERY, garlic powder, cumin, ginger powder, fenugreek (legumes), white pepper), vegetable oil (canola), salt, bell pepper granulate, hydrolyzed protein (SOY), leek granules, sugar, dextrose, yeast extract, CELERIAC, green cabbage pieces, white cabbage pieces, onion powder, leekpowder, bell pepper concentrate

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour bruin/ rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 3000
Gross weight (g) 3000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1530.708 kJ (364.727 kcal)
Fat 12 g
Saturates 1.1 g
Mono-unsaturates 7.1 g
Polyunsaturates 3.5 g
Carbohydrate 49 g
Sugars 27 g
Fibre 9.3 g
Protein 11 g
Salt 11 g
Fatty acids, total trans 0.2 g
Sodium 0.02 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten