PANEERMEEL BESCHUIT SQ 20 KG

€ 76,80 per 20 kg

57 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak je gehaktdeeg nog smeuïger en zachter van smaak met Paneermeel Beschuit van Epos.

Paneermeel Beschuit van Epos

Epos Paneermeel Beschuit is een lichtbruin paneermeel op beschuitbasis, met een fijne structuur. Naast tarwebloem en volkoren tarwemeel bevat dit paneermeel van topklasse onder andere suiker, zonnebloemolie, gist, zout en gerstemoutextract – een verfijnde mix die de smaak en geur van brood en beschuit oproept. Het beschuitpaneer staat garant voor heerlijk smeuïg gebraden gehakt en vlugklaarproducten met een lichtkrokante bite.

Voor gehakt en meer

Epos-paneermeel Beschuit maakt je gehaktdeeg zachter van smaak. Voeg het paneermeel eenvoudig toe aan je deeg (40 gram per kilo product) en je hebt in een handomdraai de smeuïgste gebraden gehakt en hamburgers. Gebruik het beschuitpaneer ook voor het paneren van schnitzels. ‘Batter’ je product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Epos Battermix Krokant Met Toegevoegd Zout (200 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door het Paneermeel Beschuit. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product.

In gekleurde zak

Paneermeel Beschuit van Epos wordt als fijne korrels geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je het paneermeel gemakkelijk in een paneerbak overgooien. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is het beschuitpaneer 12 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648039414
Brand: Epos
Product code: 1001806
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), sugar, WHEAT BRAN (contains GLUTEN), yeast, vegetable oil (sunflower), salt, BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e), dextrose, water

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour bruin

Sizes and weights

Height (mm) 50
Width (mm) 500
Depth (mm) 780
Gross weight (g) 20000
Net weight (g) 20000

Nutritional values

Energy 1592.416 kJ (376.099 kcal)
Fat 3.3 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 0.6 g
Polyunsaturates 1.9 g
Carbohydrate 73 g
Sugars 5 g
Fibre 3.7 g
Protein 12 g
Salt 0.88 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.35 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij