PANEERMEEL SPECIAAL 10 KG

€ 40,29 per 10 kg

40 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Paneer je schnitzels met dit ongekruide Paneermeel Speciaal van Epos voor heerlijk mals vlees met een zachte bite en een aantrekkelijke look.

Paneermeel Speciaal van Epos

Epos Paneermeel Speciaal is een ongekruid blank paneermeel (de kleur is tegen wit aan) met een middelgrove structuur. Dit paneermeel van topklasse bevat tarwebloem, water, gist en zout – een verfijnde mix die de smaak en geur van tarwe en brood oproept. Het prettig geprijsde blankpaneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een zachte bite en een aantrekkelijke look. Goed om te weten: Paneermeel Speciaal bevat geen e-nummers.

Voor gekruide en ongekruide producten

Dit veelzijdige paneermeel is geschikt voor het paneren van gekruid vlees, vis en snacks, en past ook prima op ongekruide producten voor klanten die liever minder pittig eten. Gebruik het broodpaneer om de zachtste schnitzels te maken en paneer er je vlugklaarproducten mee, zoals hamburgers, gehaktproducten en kroketten. ‘Batter’ je product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Epos Battermix Krokant Met Toegevoegd Zout (200 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door het Paneermeel Speciaal. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product.

In gekleurde zak

Paneermeel Speciaal van Epos wordt als fijne kruimels geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo kun je het paneermeel gemakkelijk in een paneerbak overgooien. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic door de opvallende kleur direct op. In gesloten verpakking is het blankpaneer 12 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348002466
Brand: Epos
Product code: 1001413
Country of origin Nederland
Datum eerste verzending 22-01-2024

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), water, yeast, salt

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour wit
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 10000
Depth (mm) 500
Width (mm) 370
Height (mm) 100
Net weight (g) 10000

Nutritional values

Energy 1502 kJ (354 kcal)
Fat 1 g
Saturates 0 g
Mono-unsaturates 0 g
Polyunsaturates 0.8 g
Carbohydrate 74 g
Sugars 4 g
Fibre 2.5 g
Protein 11 g
Salt 1.5 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja