COTELETTOPANEERMIX 5 KG *NIEUW*

€ 32,56 per 5 kg

623 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Paneer je coteletto’s, karbonades en andere vleesspecialiteiten met deze fijne oranje Paneermix Coteletto van Epos voor heerlijk mals vlees met een zachte bite en een fantastische look.

Paneermix Coteletto van Epos

Epos Paneermix Coteletto is een oranje paneermeel met subtiel wit korreltje in een fijne structuur. Een topper onder de paneermixen! Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel onder andere kruiden en specerijen, zoals paprikapoeder, koriander, kurkuma en kruidnagel en foelie – een excellente mix die de smaak en geur van brood, paprika en bouillon oproept. Het fijne koteletpaneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een zachte, kruidige bite. De perfecte balans in uitstraling, kwaliteit en prijs maakt Paneermix Coteletto tot de hardloper onder de gekruide paneermelen. Goed om te weten: deze paneermix bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Veelzijdige paneermix

Met deze veelzijdige paneermix maak je in een handomdraai de heerlijkste coteletto’s, karbonades en cordon bleus, en natuurlijk de verrukkelijkste schnitzels en gehaktproducten. ‘Batter’ je vlees met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Coteletto. Gehaktproducten kun je direct paneren. De adviesdosering is 60 tot 80 gram paneermeel per kilo product. Zin in variatie? Verras je klanten dan met courgette-croquets, burrito’s, Zwitserse rollade of ‘pollo bollo’ met tapenade.

In kunststof emmer

Paneermix Coteletto van Epos heeft de vorm van fijne kruimels en wordt geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de coteletto-paneermix 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348000837
Brand: Epos
Product code: 1001386
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, herbs and spices (paprika powder, nutmeg, white pepper, coriander, turmeric, cloves, mace, garlic powder, thyme), yeast, flavouring, maltodextrin, water, sugar, vegetable oil (sunflower), spice extract (contains coriander), BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e), dextrose, yeast extract, bell pepper concentrate, onion powder, natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour oranje
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 5000
Gross weight (g) 5348
Depth (mm) 280
Width (mm) 280
Height (mm) 270

Nutritional values

Energy 1455.142 kJ (343.66 kcal)
Fat 2.7 g
Saturates 0.6 g
Mono-unsaturates 0.5 g
Polyunsaturates 1.5 g
Carbohydrate 67.1 g
Sugars 4.6 g
Polyols 0 g
Fibre 4.1 g
Protein 10.7 g
Salt 7.8 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 3 g
Potassium 0.1 g
Calcium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis