GOUDPANEER EXCLUSIVA 3.5 KG

€ 23,91 per 3 kg

500 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je schnitzels de hartige smaak van kerrie, paprika en mosterd met deze middelgrove, goudkleurige Paneermix Exclusiva van Epos.

Paneermix Exclusiva van Epos

Epos Paneermix Exclusiva is een goudkleurige schnitzelmix met een kruidenpakket van kerrie, paprika en mosterd. Een topper onder de paneermixen! Naast tarwebloem en zonnebloemolie bevat dit paneermiddel een excellente mix van ingrediënten voor een hartige smaak en de geur van brood met kruiden en specerijen. Het gekruide goudpaneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een krokante bite en is met zijn prachtig goudgele look een absolute blikvanger in je vitrine. De perfecte balans in smaak, uitstraling, prijs en kwaliteit maakt Paneermix Exclusiva tot de hardloper onder de gekruide paneermelen. Goed om te weten: Paneermix Exclusiva bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Voor schnitzels

Dit unieke paneermeel is exclusief ontwikkeld voor het paneren van schnitzels, en is ook geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. ‘Batter’ je product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Exclusiva. De adviesdosering is 80 tot 100 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Paneermix Exclusiva van Epos wordt als middelgrove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648062238
Brand: Epos
Product code: 1002695
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, WHEAT BRAN (contains GLUTEN), 5.9% herbs and spices (paprika powder, turmeric, white pepper, ginger powder, cumin, fennel seed, tarragon, MUSTARD SEED, cayenne pepper, cloves, nutmeg, mace, garlic powder, thyme), flavouring (contains SOY, contains chicken, contains maize), vegetable oil (palm, sunflower), water, yeast, sugar, yeast extract, maltodextrin, starch (potato), BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), onion powder, emulsifier (E472e), tomatopowder, dextrose, spice extract (contains coriander), natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour geel/oranje
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 3500
Gross weight (g) 3500
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1435.941 kJ (339.564 kcal)
Fat 4.2 g
Saturates 2.1 g
Mono-unsaturates 0.8 g
Polyunsaturates 1.3 g
Carbohydrate 62 g
Sugars 3.8 g
Fibre 4.1 g
Protein 11 g
Salt 9.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 3.3 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Wheat E
Corn E
Coriander E
Barley E
Mustard E
Chicken meat E
Soybeans E
Gluten E