GEKRUID SCHNITSELPANEER 5 KG

€ 33,11 per 5 kg

90 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Paneer je schnitzels en vlugklaarproducten met deze grove Paneermix Gekruid Schnitzel van Epos voor een kruidig laagje extra krokantheid.

Paneermix Gekruid Schnitzel van Epos

Epos Paneermix Gekruid Schnitzel is een grove blanke paneermix met een milde kruidenmelange van foelie en peper. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel een excellente combinatie van ingrediënten voor een lichtkruidige smaak en de geur van brood met kruiden en specerijen. Het gekruide paneer staat garant voor een prachtig lichtbruin laagje extra krokantheid. De perfecte balans in uitstraling, kwaliteit en prijs maakt Paneermix Gekruid Schnitzel zeer geliefd bij specialisten die hun klanten alleen het beste voorzetten. Goed om te weten: Paneermix Gekruid Schnitzel bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Veelzijdig paneermeel

Dit veelzijdige paneermeel is geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. Gebruik het paneermiddel om de zachtste schnitzels te maken en paneer er je vlugklaarproducten mee, zoals hamburgers, boomstammetjes, gehaktcordon-bleus en kroketten. ‘Batter’ je vlees met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Gekruid Schnitzel. Gehaktproducten kun je direct paneren. De adviesdosering is 60 tot 80 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Paneermix Gekruid Schnitzel van Epos wordt als grove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348001377
Brand: Epos
Product code: 1001395
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, 4.5% herbs and spices (white pepper, coriander, mace, ginger powder, nutmeg, parsley, bay leaves, cloves, cardamon, allspice, CELERY, caraway seed, turmeric), flavouring, water, yeast, hydrolyzed protein (SOY, rapeseed), vegetable oil (palm, sunflower), flour (MUSTARD), sugar, starch (potato), maltodextrin, pork protein, yeast extract, BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), acid (E301), emulsifier (E472e), dextrose, burnt sugar, antioxidant (E330), natural onion flavor, kruidenolie (koriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour beige
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 5000
Net weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1415.533 kJ (334.211 kcal)
Fat 2.5 g
Saturates 0.8 g
Mono-unsaturates 0.7 g
Polyunsaturates 0.9 g
Carbohydrate 65 g
Sugars 4 g
Fibre 3.4 g
Protein 12 g
Salt 8.6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.1 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd