GOLDPANEERMIX "UNIEK"

€ 25,93 per 3 kg

53 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Paneer je schnitzels en vlugklaarpoducten met deze fijne Goldpaneermix Uniek van Epos voor heerlijk mals vlees met een milde smaak en een prachtig goudgele look.

Goldpaneermix Uniek van Epos

Epos Goldpaneermix Uniek is een fijne, lichtgele paneermix met een milde smaak. Naast tarwebloem en zonnebloemolie bevat dit paneermiddel onder andere kruiden en specerijen, zoals kurkuma, korander, paprikapoeder en nootmuskaat – een excellente mix die de geur en smaak van brood met kruiden en specerijen oproept. Het fijne gekruide paneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een zachte bite en is met zijn goudgele look een absolute blikvanger in je vitrine. De bijzondere kleur en smaak maken Goldpaneermix Uniek zeer geliefd bij specialisten die hun klanten alleen het beste voorzetten. Goed om te weten: Goldpaneermix Uniek bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Veelzijdig paneermeel

Dit veelzijdige paneermeel is geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. Gebruik het paneermiddel om de zachtste schnitzels te maken en paneer er je vlugklaarproducten mee, zoals hamburgers, boomstammetjes, gehaktcordon-bleus en kroketten. ‘Batter’ je vlees met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Goldpaneermix Uniek. Gehaktproducten kun je direct paneren. De adviesdosering is 60 tot 80 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Goldpaneermix Uniek van Epos wordt als fijne kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos, zoals de variant Epos Paneermix Exclusiva.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648029330
Brand: Epos
Product code: 1001399
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), 9.0% herbs and spices (turmeric, coriander, paprika powder, white pepper, nutmeg), salt, sugar, vegetable oil (sunflower), yeast, BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), onion powder, emulsifier (E472e), dextrose

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking . koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour bruin/ oranje
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 175
Diameter (mm) 241
Gross weight (g) 3213
Net weight (g) 3000

Nutritional values

Energy 1528.864 kJ (361.64 kcal)
Fat 4.5 g
Saturates 1.3 g
Mono-unsaturates 0.8 g
Polyunsaturates 2.1 g
Carbohydrate 66.6 g
Sugars 6.1 g
Polyols 0 g
Fibre 5 g
Protein 11.2 g
Salt 6.7 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.7 g
Potassium 0.1 g
Calcium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis