HAMBURGERPANEERMIX 5 KG *NIEUW*

€ 34,09 per 5 kg

178 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je hamburgers en vlugklaargehaktproducten een heerlijke twist van tuinkruiden en specerijen met deze lichtgrove, oranjerode Paneermix Hamburger van Epos.

Paneermix Hamburger van Epos

Epos Paneermix Hamburger is een oranjerode paneermeel met subtiel groen korreltje in een lichtgrove structuur. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel kruiden en specerijen, zoals paprikapoeder, peterselie, oregano en rozemarijn, aangevuld met een gedroogd uitje en decoratieve groentes – een excellente mix met de smaak en geur van brood, vol tuinkruiden en specerijen. Het gekruide paneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een zachte, kruidige bite en is met zijn prachtige rode look een absolute blikvanger in je vitrine. De perfecte balans in kleur, smaak, prijs en kwaliteit maken Paneermix Hamburger zeer geliefd bij specialisten die hun klanten alleen het beste voorzetten. Goed om te weten: Paneermix Hamburger bevat geen kunstmatige smaakversterker MSG (E621).

Voor hamburgers en gehakt

Dit unieke paneermeel is exclusief ontwikkeld voor het bereiden van hamburgers en vlugklaargehaktproducten, en is ook geschikt voor het paneren van ongekruid vlees, vis en snacks. ‘Batter’ je vlees met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Epos Battermix Krokant Met Toegevoegd Zout (200 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Hamburger. Gehaktproducten kun je direct paneren. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product. Toe aan variatie? Verras je klanten eens met appeltjes van Oranje, Italiaanse gondels, Hongaarse gehaktrolletjes en zigeunerschnitzels.
Liever een paneermix met iets grovere stukjes gedroogde groenten? Kies dan voor Epos Paneermix Zigeuner, Epos Paneermix Zigeuner Uniek of Epos Schnitzelmix Zigeuner.

In kunststof emmer

Paneermix Hamburger van Epos wordt als lichtgrove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348001568
Brand: Epos
Product code: 1001403
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), 8.7% herbs and spices (paprika powder, parsley, oregano, rosemary), onion granules, bell pepper granulate, salt, yeast, spice extract (contains coriander), bell pepper concentrate

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 6 maanden houdbaar in gesloten verpakking . koel en droog bewaren

Sensory features

Colour oranje/ rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 5000
Net weight (g) 5000
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1498.602 kJ (354.062 kcal)
Fat 2.6 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.4 g
Polyunsaturates 1.8 g
Carbohydrate 68 g
Sugars 7.3 g
Fibre 5.7 g
Protein 11 g
Salt 1.6 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.68 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij