ORIGINAL WIENER PANEER 3.5 KG

€ 32,98 per 3 kg

330 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Maak de heerlijkste originele wienerschnitzels met deze Paneermix Origineel Wiener Stijl.

Paneermix Origineel Wiener Stijl van Epos

Epos Paneermix Origineel Wiener Stijl is een ouderwets gekruide paneermix van grove witte ‘crumbs’ en oranje paneerspikkeltjes voor een schnitzel die bijna iedereen lust. Dit paneermiddel heeft zijn smaak bewezen en is bij veel slagers een blijver in het assortiment! Naast tarwebloem bevat de paneermix een rijk mengsel aan kruiden en specerijen, met de oude vertrouwde geur van peper, nootmuskaat en foelie uit oma’s keuken. Het schnitzelpaneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een hartig-gekruide bite en is met zijn veelkleurige look een mooie blikvanger in je vitrine. Goed om te weten: Paneermix Origineel Wiener Stijl is vrij van e-nummers.

Voor originele wienerschnitzels

Met dit unieke paneermeel maak je in een handomdraai de heerlijkste originele wienerschnitzels. ‘Batter’ je (kalfs)vlees met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Origineel Wiener Stijl. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product. Variatietip van de chef: marineer je vlees eerst met Epos Vleesmarinade Schnitzel volgens recept en paneer het 24 uur later in de Paneermix Origineel Wiener Stijl. Voor deze superschnitzel blijven je klanten terugkomen!

In kunststof emmer

Paneermix Origineel Wiener Stijl van Epos wordt als grove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking zijn de crumbs 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648072251
Brand: Epos
Product code: 1003401
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, 2.2% herbs and spices (white pepper, paprika powder, mace, nutmeg, cayenne pepper, turmeric, bay leaves, parsley, cloves), water, yeast, flavouring, hydrolyzed protein (rapeseed), starch (potato), maltodextrin, sugar, yeast extract, vegetable oil (sunflower), spice extract (contains coriander), burnt sugar, natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 3500
Gross weight (g) 3500
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1474.036 kJ (347.549 kcal)
Fat 1.3 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 0.2 g
Polyunsaturates 0.9 g
Carbohydrate 71 g
Sugars 4.1 g
Fibre 3 g
Protein 11 g
Salt 3.4 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.82 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij