PEPER SCHNITSELPANEER 3.5 KG *NIEUW*

€ 27,59 per 3.5 kg

610 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Kleur je (kip)schnitzels en geef ze een pittige pepersmaak met deze grove, bontgekleurde Paneermix Peperschnitzel van Epos.

Paneermix Peperschnitzel van Epos

Epos Paneermix Peperschnitzel is een grove, pittige paneermix met pepersteakkruiden in de bonte kleurenmix geel-oranje-groen met zwarte pepertjes. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel pepers, bouillon, peterselie en dragon. Deze excellente mix geeft je vlees een hartig-pikante smaak en ruikt heerlijk naar grof gemalen zwarte pepers, met een frisse tint van paprika, gember en koriander. Het schnitzelpaneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een pittige krokante bite en is met zijn vierkleurige look een absolute blikvanger in je vitrine. Goed om te weten: Paneermix Peperschnitzel is vrij van e-nummers, zoals E621.

Voor (kip)schnitzels en meer

Dit unieke paneermeel smaakt vooral bij kipschnitzels, extra pittige kippeling en visschnitzels. ‘Batter’ je schnitzels, kippenvleugels of drumsticks met een doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Peperschnitzel. De adviesdosering is 100 gram paneermeel per kilo product. Gehaktproducten kun je direct paneren. Let op: doseer voorzichtig bij gekruid gehakt. Verras je klanten ook eens met pepmoza, Italiaanse bollen, wijting-kibbeling of natuurlijk gepaneerde kafsschnitzel, filetschnitzel of peperschnitzel.
Combi-verkooptip: verpak 250 gram rauwe kippeling (1 kilo kipdijvlees met 100 gram Paneermix Peperschnitzel) en een bakje van 150 gram Epos Piripirisaus als een pakketje. Je klanten hoeven de kip thuis alleen even te bakken om te kunnen genieten van een superlekker pittig snackhapje met dipsaus!

In kunststof emmer

Paneermix Peperschnitzel van Epos wordt als grove kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de schnitzelpaneer 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648062306
Brand: Epos
Product code: 1002696
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), 9.8% herbs and spices (3.9% black pepper, paprika powder, 1.6% white pepper, coriander, mace, ginger powder, turmeric, cumin, CELERY, parsley, tarragon), flavouring (contains SOY, contains chicken, contains maize), salt, dextrose, hydrolyzed protein (SOY), yeast, spice extract (contains coriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour geel
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 3500
Net weight (g) 3500
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1439.224 kJ (339.906 kcal)
Fat 2.4 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.7 g
Polyunsaturates 1.2 g
Carbohydrate 66 g
Sugars 6.7 g
Fibre 4.9 g
Protein 11 g
Salt 5.1 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.56 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine