VLEMA-MIX

€ 21,16 per 2 kg

136 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Paneer je schnitzels, speklapjes en andere vleesspecialisten met de oranjebruine Paneermix Vlema Extra Fijn van Epos voor heerlijk mals vlees met een zachte bite en een fantastische look.

Paneermix Vlema Extra Fijn van Epos

Epos Paneermix Vlema Extra Fijn is een gekruide oranjebruin paneermeel met een extra fijne structuur. Naast tarwebloem bevat dit paneermeel van topklasse onder andere kruiden en specerijen, zoals paprikapoeder, cayennepeper, foelie, mosterdzaad en peterselie – een excellente mix die de smaak en geur van brood, paprika en bouillon oproept. Het extra fijne paneer staat garant voor heerlijk mals vlees met een zachte, kruidige bite. De perfecte balans in kwaliteit en prijs maakt de Paneermix Vlema Extra Fijn zeer geliefd bij specialisten die hun klanten alleen het beste voorzetten.

Veelzijdige paneermix

Met de veelzijdige paneermix maak je in een handomdraai de heerlijkste speklapjes, karbonades en kipfilets, en natuurlijk de verrukkelijkste schnitzels met een klein paneerlaagje. De bereiding is gemakkelijk en snel: je hoeft je vleesproducten alleen door de Paneermix Vlema Extra Fijn te halen. De adviesdosering is naar smaak, of 100 gram paneermeel per kilo product. Batteren is niet nodig. Ideaal voor slagers, poeliers en maaltijdbereiders.

In kunststof emmer

Paneermix Vlema Extra Fijn van Epos wordt als fijne kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. Ongeopend is de extra fijne paneermix 12 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker gemakkelijk en smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648031708
Brand: Epos
Product code: 1000850
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, 17.5% herbs and spices (paprika powder, cayenne pepper, mace, MUSTARD SEED, parsley), vegetable oil (palm, sunflower), onion powder, bell pepper granulate, sugar, yeast, BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e), dextrose

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Certification

Society of the Plastics Industry

Sensory features

Taste producttypisch
Colour oranje/bruin
Fragrance producttypisch

Sizes and weights

Depth (mm) 199
Height (mm) 143
Width (mm) 201
Net weight (g) 2000
Gross weight (g) 2130

Nutritional values

Energy 1249.188 kJ (298.234 kcal)
Fat 12.5 g
Saturates 8.1 g
Mono-unsaturates 1.6 g
Polyunsaturates 2.4 g
Carbohydrate 36.1 g
Sugars 3.7 g
Polyols 0 g
Fibre 5.3 g
Protein 7.6 g
Salt 33.1 g
Cholesterol 0 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 13.3 g
Potassium 0.1 g
Calcium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren