ZIGEUNERPANEER 3.5 KG

€ 32,98 per 3.5 kg

270 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je (varkens)schnitzels in een handomdraai een heerlijke goulash-smaaktwist én extra krokantheid met de bontgekleurde Paneermix Zigeuner van Epos.

Paneermix Zigeuner van Epos

Epos Paneermix Zigeuner is een oranje paneermeel van tarwebloem met stukjes ui en groene en rode paprika. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel van topklasse een rijk mengsel aan kruiden en specerijen, met de verleidelijke, typisch Hongaarse goulashgeur van paprika met ui. De paneermix staat garant voor heerlijk mals vlees met een hartig-gekruide bite en is met zijn oranje-rood-groen-witte groentelook een mooie blikvanger in je vitrine. Goed om te weten: Paneermix Zigeuner bevat geen e-nummers, zoals E621.

Voor schnitzels en ‘schnitzelfest’

Met dit bontgekleurde paneermeel maak je in een handomdraai de heerlijkste varkensschnitzels. Paneer er gerust ook je vlees, vis en snacks mee. ‘Batter’ je (ongekruide) product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Paneermix Zigeuner. De adviesdosering is 100 gram gekruidpaneer per kilo product. Variatietip van de chef: vul je vitrine met een ‘schnitzelfest’ op z’n Oostenrijks: vol specialiteiten met Paneermix Origineel Wiener Stijl, Paneermix Tiroler Stijl, Paneermix Peperschnitzel en Paneermix Zigeuner. Maak een mooie aanbieding voor je klanten met de vier smaken!
Liever een paneermix met iets fijnere stukjes gedroogde groenten? Kies dan Epos Paneermix Hamburger.

In kunststof emmer

Paneermix Zigeuner van Epos heeft de vorm van grove kruimels met veelkleurige vlokken en wordt geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het gekruidpaneer 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648062443
Brand: Epos
Product code: 1002698
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), 8.1% herbs and spices (paprika powder, white pepper, garlic powder, parsley, black pepper, turmeric, cloves, nutmeg, mace, thyme), onion granules, bell pepper granulate, salt, starch (WHEAT, contains GLUTEN), dextrose, tomatopowder, hydrolyzed protein (SOY), yeast, spice extract (contains coriander), bell pepper concentrate, mushroom granules, maltodextrin, garlic granules, yeast extract, onion powder, vegetable oil (sunflower), natural onion flavor

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C

Sensory features

Colour oranje
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 3500
Gross weight (g) 3500
Diameter (mm) 241
Height (mm) 175

Nutritional values

Energy 1434.335 kJ (339.06 kcal)
Fat 2.7 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 0.5 g
Polyunsaturates 1.7 g
Carbohydrate 64 g
Sugars 10 g
Fibre 6.5 g
Protein 11 g
Salt 5.3 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.8 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren