ZOMER / FANTASIEPANEER 5 KG.

€ 37,06 per 5 kg

118 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je vitrine een zomers tintje en paneer je vlugklaarproducten met dit Paneer Zomer/Fantasie van Epos voor een vrolijk gekleurd laagje extra krokantheid.

Paneer Zomer/Fantasie van Epos

Epos Paneer Zomer/Fantasie is een fijn paneermeel met een vrolijk zomers tintje door de mix van gele, rode en groene kruimels. Naast tarwebloem, gist en zout bevat dit topkwaliteit paneermeel kruiden en specerijen zoals peterselie, paprikapoeder, kurkuma en koriander. De verfijnde mix van ingrediënten roept de smaak en geur van tarwe en brood op. Het paneermeel staat garant voor een vrolijk gekleurd laagje extra krokantheid. Een kleurrijke variant op de blanke paneermelen en een absolute blikvanger in je vitrine. Goed om te weten: Paneer Zomer/Fantasie bevat geen e-nummers.

Voor kipburgers en boomstammetjes

Dit fris uitziende paneermeel is geschikt voor het paneren van vlugklaarproducten, zoals hamburgers, gehaktproducten en kroketten. Vul je vitrine in een handomdraai met feestelijke baconvinkjes, Italiaanse kalfsschnitzels, verrassingsgehaktschnitzels, kaasknotsen, kipburgers of boomstammetjes. Heerlijk in de zomer, maar zeker ook bij feestdagen zoals Pasen. Druk je (gehakt)product eenvoudig in het Paneermeel Zomer/Fantasie, of rol het erdoor. De adviesdosering is 80 tot 100 gram paneermeel per kilo product.

In kunststof emmer

Paneer Zomer/Fantasie van Epos wordt als fijne kruimels geleverd in een handige (stapelbare) kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is het broodpaneer 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711348023959
Brand: Epos
Product code: 1001438
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), bell pepper granulate, salt, herbs and spices (parsley, paprika powder, turmeric), yeast, spice extract (contains coriander)

Shelf life

Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Taste producttypisch
Colour geel/rood/groen
Fragrance producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 254
Diameter (mm) 280
Gross weight (g) 5348
Net weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 1464 kJ (345 kcal)
Fat 1.1 g
Saturates 0.1 g
Mono-unsaturates 0.1 g
Polyunsaturates 0.8 g
Carbohydrate 72 g
Sugars 5.3 g
Polyols 0 g
Starch 65.6 g
Fibre 3.7 g
Protein 10.1 g
Salt 1.54 g
Cholesterol 0 g
Sodium 0.63 g
Potassium 250 mg
Calcium 30 mg
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren