Pizza Sauce

€ 26,71 per 3 kg

484 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

De heerlijkste huisgemaakte pizza’s, smulbollen en pastamaaltijden maak je met deze felrode Pizzasaus van Epos.

Pizzasaus van Epos

Epos Pizzasaus is een zachte rode tomatensaus voor het maken van je eigen, ambachtelijke pizza’s. De unieke mix aan kruiden in combinatie met de tomatensaus geeft de pizzasaus een heerlijk fris-zoete en tegelijk kruidige smaak. Door de verleidelijke geur van tomaat, oregano, basilicum en knoflook waan je jezelf meteen bij een pizzabakker in Italië, de bakermat van de pizzasaus. Je klanten zijn er dol op.

Basissaus voor pizza’s

Deze Epos-pizzasaus is de perfecte basissaus voor het maken van allerlei huisgemaakte pizza’s. Besmeer je pizzadeeg eenvoudig naar smaak met de tomatensaus en beleg deze rijkelijk met alle ingrediënten naar keuze. De saus leent zich ook uitstekend voor Italiaanse broodjes en als pastasaus voor pastamaaltijden. Maak de heerlijkste culinaire creaties, zoals Italiaanse smulbollen, smulsloffen, macaroni en spaghetti. Onze Pizzasaus is ook superlekker om Italiaanse balletjes in tomatensaus mee te maken.

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige Pizzasaus wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de Italiaanse saus gekoeld en droog. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (al kan er sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711348002855
Brand: Epos
Product code: 1001348
Country of origin Nederland

Ingredients

tomato pieces, tomato paste, water, sugar, tomato juice, salt, Bell pepper pieces, modified starch (maize), herbs and spices, glucose-fructose sirup, tomatopowder, onion rings, vinegar (natural), apple pulp, liquid sugar, onion powder, vegetable oil (canola, sunflower), acid (E330, E260), thickening agent (E415, E412), hydrolyzed protein (maize, SOY), onion extract, preservative (E202, E200), bell pepper concentrate, melasse, maltodextrin, invert sugar syrup, onion pieces, antioxidant (E300), yeast extract, flour (rice), natural flavour, natural onion flavor, licoriceroot powder

Shelf life

Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 150 dagen houdbaar in gesloten verpakking. gekoeld bewaren (<7°C), na openen beperkt houdbaar
Minimum shelf life from delivery 22 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 175
Diameter (mm) 241
Gross weight (g) 3000
Net weight (g) 3000

Nutritional values

Energy 509.443 kJ (120.14 kcal)
Fat 0 g
Saturates 0 g
Mono-unsaturates 0.2 g
Polyunsaturates 0.1 g
Carbohydrate 27 g
Sugars 25 g
Fibre 1.3 g
Protein 1.2 g
Salt 2.4 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.78 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren