ZIGEUNER SCHNITZELMIX 4.5 KG

€ 54,69 per 4.5 kg

15 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je (varkens)schnitzels in een handomdraai een heerlijke groentesmaaktwist én extra krokantheid met deze hartige, groenterijke Schnitzelmix Zigeuner van Epos.

Schnitzelmix Zigeuner van Epos

Epos Schnitzelmix Zigeuner is een oranje paneermeel van tarwebloem met grove stukjes paprika, ui en prei. Naast tarwebloem bevat dit paneermiddel een excellente mix van ingrediënten, die de geur van goulashsoep oproepen. De schnitzelmix staat garant voor heerlijk mals vlees met een hartige bite en is met zijn oranje-rood-groen-witte groentelook een mooie blikvanger in je vitrine. Goed om te weten: Schnitzelmix Zigeuner bevat geen e-nummers, zoals E621.

Voor schnitzels en meer

Met dit bontgekleurde paneermeel maak je in een handomdraai de heerlijkste (varkens)schnitzels. Paneer er gerust ook je vlees, vis en snacks mee. ‘Batter’ je (ongekruide) product met een eiwit of doorhaalmiddel zoals Tony’s Best Batter Mix van Dutch Spices (130 gram per liter water) en haal het dan eenvoudig door de Schnitzelmix Zigeuner. De adviesdosering is 100 gram gekruidpaneer per kilo product. Variatietip van de chef: vul je vitrine ook eens met goulashgehaktschnitzels of -burgers.
Liever een paneermix met iets fijnere stukjes gedroogde groenten? Kies dan Epos Paneermix Hamburger.

In gekleurde zak

Schnitzelmix Zigeuner van Epos wordt als fijne kruimels met grove stukjes kruiden geleverd in een gekleurde zak. Zo kun je de paneermeel gemakkelijk in een paneerbak overgooien. Bovendien valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de schnitzelpaneer 6 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de paneermelen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken paneermelen van Epos.

Paneermelen van Epos

De paneermelen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en huisgemaakte snacks een krokant laagje te geven en gehaktdeeg extra smeuïg te maken. Paneermiddelen zijn daarom onmisbaar voor de versspecialist die zelf een krokante twist wil geven aan producten zoals schnitzels en cordon bleus. Even je vlees, vis of snack door de bloem halen, dan door eiwit of eigeel, en tot slot stevig aandrukken in het paneermeel. De paneermiddelen van Epos bieden je de beste basis voor ultieme krokantheid, smaak en smeuïgheid.

Een keur aan paneermelen

Epos-paneermelen zijn er in een keur aan kleuren en grofheden: van bruin tot oranje en van ragfijne tot grove vlokken. Waar onze paneermelen een neutrale smaak hebben, zijn onze paneermixen juist heerlijk gekruid; specifiek voor bijvoorbeeld wienerschnitzels, hamburgers, rosbief of kippeling. Lekker makkelijk én smakelijk! Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-paneermeel dat past bij jouw vlees-, vis- of snackspecialiteit. Ontdek het assortiment, varieer volop en maak je vitrine tot een lust voor het oog.

Product information

GTIN code: 8711648041431
Brand: Epos
Product code: 1001837
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, bell pepper granulate, onion granules, leek granules, 2.1% herbs and spices (black pepper, paprika powder, cayenne pepper), yeast, spice extract (contains coriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 6 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Colour rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Gross weight (g) 4500
Net weight (g) 4500
Diameter (mm) 241
Height (mm) 180

Nutritional values

Energy 1365.596 kJ (322.325 kcal)
Fat 1.8 g
Saturates 0.2 g
Mono-unsaturates 0.3 g
Polyunsaturates 1.2 g
Carbohydrate 64 g
Sugars 7.7 g
Fibre 4 g
Protein 11 g
Salt 10.4 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.63 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij