SLAVINKEN MELANGE SQ 20 KG *NIEUW*

€ 258,33 per 20 kg

18 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je slavinken en andere gehaktproducten een ouderwets lekkere oud-Hollandse smaak met deze kant-en-klare Epos Slavinkenmix Ambachtelijk van Epos.

Epos Slavinkenmix Ambachtelijk van Epos

Epos Slavinkenmix Ambachtelijk is een kant-en-klare kruidenmix met paneermeel en zout voor het op smaak brengen van slavinken. Deze slavinkenmix bevat een rijk mengsel aan kruiden en specerijen met de oude vertrouwde geur van witte peper, foelie, koriander en nootmuskaat uit oma’s keuken. De melange is erg gewild bij slagers, omdat de oud-Hollandse, hartig-warme smaak zich door de jaren heen dik bewezen heeft. Zo zijn slavinken op hun lekkerst, en ook kinderen zijn er dol op!

Voor ambachtelijke gehaktproducten

Deze complete gehaktmix is ideaal om zelf ambachtelijke gehaktproducten te maken. Denk aan slavinken, blinde vinken, soepballetjes en minivinkjes voor de gourmet of fondue. Gebruik de lichtgele kruidenmix ook voor het op smaak brengen van vlugklaarproducten zoals Gelderse schijven, roomschijven en gekruid gehakt. Meng eenvoudig de Slavinkenmix Ambachtelijk door het rauwe gehakt. De adviesdosering is 85 gram per kilo product. Voeg er, vanwege het paneermeel, tien procent vocht aan toe voor een goede binding.

In gekleurde kunststof zak

Slavinkenmix Ambachtelijk van Epos wordt in poedervorm geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de mix voor vlugklaarproducten 12 maanden houdbaar (zie THT-datum op de zak). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken slavinkenmixen en kruidenmixen van Epos.

Slavinken: lekker met sla

Slavinken zijn rolletjes varkensgehakt of half-om-halfgehakt omwikkeld met spek, als variant op de blinde vink (gekruid gehakt omwikkeld met een dun laagje mager varkensvlees). De slavink was een van de eerste vlugklaarproducten in de slagerij. De naam slavink stamt uit 1952, toen een slagerij uit Laren bedacht dat dit vleesrolletje het lekkerste smaakte in combinatie met… sla!

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648040748
Brand: Epos
Product code: 1001821
Country of origin Nederland

Ingredients

flour (WHEAT, contains GLUTEN), salt, dextrose, 5.1% herbs and spices (white pepper, mace, coriander, ginger powder, nutmeg, paprika powder), starch (WHEAT, contains GLUTEN), sugar, WHEAT BRAN (contains GLUTEN), yeast, vegetable oil (sunflower), BARLEYMALT extract (contains GLUTEN), emulsifier (E472e), yeast extract, water, natural CELERY flavor, spice extract (contains coriander), anti-caking agent (E551), hydrolyzed protein (SOY)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour oranje/ bruin
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 20000
Gross weight (g) 20109
Depth (mm) 750
Width (mm) 500
Height (mm) 50

Nutritional values

Energy 1237.349 kJ (292.361 kcal)
Fat 2.8 g
Saturates 0.7 g
Mono-unsaturates 0.7 g
Polyunsaturates 1.3 g
Carbohydrate 57 g
Sugars 7.8 g
Fibre 3.6 g
Protein 8.5 g
Salt 21.8 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.28 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenbevattend Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Melk