SPARERIBMIX SQ 13 KG

€ 121,96 per 13 kg

Op aanvraag leverbaar

Share this page on social media:

Product Description

Geef je gare spareribs een lichtpittige, warme spareribsmaak en een geweldige warmrode kleur met deze Spareribmix van Epos.

Spareribmix van Epos

Epos Spareribmix is een kant-en-klare kruidenmix voor het maken van spareribs die van buiten krokant zijn en, dankzij de kleine hoeveelheid zetmeel, van binnen heerlijk sappig. Een bindmiddel zorgt dat er na bereiding slechts minimaal gewichtsverlies optreedt. De bijzondere melange bevat naast paprikapoeder, zwarte peper, gemberpoeder, knoflookpoeder, komijn, kurkuma en cayennepeper ook tomaat- en uipoeder en rodenbietenconcentraat. Het exotische kruid smaakt lichtpittig warm, ruikt naar een mengelmoes van paprika, gember, peper, ui en knoflook en geeft je spareribs een geweldige warmrode kleur. Een van de lekkerste kruidenmixen van Epos!
Let op: Spareribmix mag vanwege de toegevoegde bindmiddelen alleen worden gebruikt met gare producten.

Voor spareribs en grillproducten

Deze unieke kruidenmix is een complete combinatie van specerijen, kruiden, bindmiddelen en zout: kant-en-klaar om je spareribs een volle smaak te geven. Meng voor de perfecte spareribmarinade 87 gram kruidenmelange met 100 gram water per kilo product. ‘Tumble’ de spareribs in een trommel of laat ze twaalf uur marineren. De Spareribmix smaakt ook fantastisch op grillproducten, zoals drumsticks, kippenpoten, Zeeuws spek en garnalen. Niet voor niets wordt de melange ook wel grillmix voor spareribs genoemd. De adviesdosering is 87 gram per kilo product. Om je vingers bij af te likken, zo lekker!

In gekleurde kunststof zak

Spareribmix van Epos wordt in poedervorm geleverd in een gekleurde kunststof zak. Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de oosterse kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de zak). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken sparerib- en kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648040328
Brand: Epos
Product code: 1001823
Country of origin Nederland

Ingredients

starch (potato), modified starch (potato), salt, 8.7% herbs and spices (paprika powder, black pepper, ginger powder, garlic powder, cumin, turmeric, cayenne pepper), dextrose, sugar, tomatopowder, emulsifier (E451i), flavouring, onion powder, antioxidant (E300), beetroot concentrate, stabilizer (E470b), anti-caking agent (E551)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 13000
Gross weight (g) 13000
Depth (mm) 530
Width (mm) 360
Height (mm) 90

Nutritional values

Energy 1142.804 kJ (269.705 kcal)
Fat 1.4 g
Saturates 0.6 g
Mono-unsaturates 0.3 g
Polyunsaturates 0.4 g
Carbohydrate 59 g
Sugars 21 g
Fibre 3.5 g
Protein 4.1 g
Salt 18.1 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 2.9 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Soja