Epos sweet honey sauce 5,5kg

€ 49,36 per 5 kg

737 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je gebraden vlees een verrukkelijke zoete honingtwist met deze fluweelzachte Sweet Honey Sauce van Epos.

Sweet Honey Sauce van Epos

Epos Sweet Honey Sauce is een transparante honingsaus. De fluweelzachte saus bevat een rijke mix aan ingrediënten met een hoofdrol voor honing, dille en een chilipepertje en ruikt verleidelijk naar honing. De saus smaakt lekker zoet (je proeft echt de honing!) en geeft je vlees na het braden een overheerlijk honinglaagje. Goed om te weten: Sweet Honey Sauce is glutenvrij (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Voor gebraden vlees

Epos-sweethoneysaus is een lekker zoete saus voor gebraden vleesproducten. Ook geeft de saus je gebraden producten een sublieme glans. Zin in zo’n zoete boost? Vermeng je product met de zoetehongingsaus, schenk de saus naar smaak over een opgemaakte vleesschotel of lak je gebraden vlees ermee af. Vul je vitrine met de heerlijkste culinaire creaties, zoals honeypops, Peking chicken, braadslee varkenshaas met geitenkaas of een zoetepaaspie. Geheim van de chef: kruid het vlees met Ribroastmix Indian Style van Epos en lak het vlees daarna af met de Sweet Honey Sauce. Een verslavend lekkere combinatie!

In kunststof emmer

De vloeibare, lobbige Sweet Honey Sauce wordt geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. De emmer is stapelbaar en gemakkelijk met een schrapkaartje leeg te maken. In gesloten verpakking is de saus 6 maanden houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Bewaar de glanssaus gekoeld en droog. Voor gebruik altijd even roeren. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken Epos-maaltijdsauzen.

Kant-en-klaar maaltijdsauzen van Epos

De maaltijdsauzen van Epos zijn ideaal voor het bereiden van kant-en-klaarmaaltijden. Gaar je verse vlees, vis, gevogelte of groenten, voeg een maaltijdsaus toe en je hebt een heerlijk gerecht om in je toonbank te plaatsen – naar wens aangevuld met pasta, aardappelpuree of rijst en groente. Je klanten hoeven de maaltijd thuis alleen even op te warmen. Onze sauzen bieden de lekkerste smaken met de beste specerijen in een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ze zijn meestal glutenvrij (al kan er sprake zijn van kruisbesmetting) en zorgen voor een verleidelijk glanzend eindproduct.

Een wereld aan sauzen

Epos-maaltijdsauzen zijn er in smaakvariaties uit alle uithoeken van de wereld, van Oosters tot Europees. Haal met onze maaltijdsauzen de smaken van ver naar dichtbij en verras je klanten met een wereld aan sauzen. Dankzij de grote diversiteit aan smaken is er altijd wel een Epos-maaltijdsaus die past bij jouw vlees-, kip-, vis- of wokspecialiteit. Een ideale keuze dus voor de specialist die zijn klanten graag smakelijk gemak biedt. Ontdek het assortiment en varieer naar hartenlust.

Product information

GTIN code: 8711348024611
Brand: Epos
Product code: 1001367
Country of origin Nederland

Ingredients

water, 23.0% honey, invert sugar syrup, modified starch (maize), herbs and spices (chilli, dill, parsley, turmeric), acid (E330, E260), salt, preservative (E202, E211), garlic granules, bell pepper granulate, flavouring

Shelf life

Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 12 maanden. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Taste producttypisch
Colour oranje-geel

Sizes and weights

Height (mm) 240
Width (mm) 140
Depth (mm) 190
Gross weight (g) 5200
Net weight (g) 5000

Nutritional values

Energy 595.5 kJ (140.2 kcal)
Fat 0 g
Saturates 0 g
Mono-unsaturates 0 g
Polyunsaturates 0 g
Carbohydrate 34 g
Sugars 32 g
Fibre 0 g
Protein 0 g
Salt 0.21 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0.08 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad