TARTAARGEKR. INGECAPS. 2 KG

€ 31,93 per 2 kg

44 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Kruid je tartaar, Duitse biefstuk en hamburgers met de Tartaarmix Met Ingekapseld Zout van Epos voor heerlijk sappig vlees met een fantastische look.

Tartaarmix Met Ingekapseld Zout van Epos

Epos Tartaarmix Met Ingekapseld Zout is een mooi uitgebalanceerde melange voor het kruiden van tartaar en aanverwante vleesproducten. De tartaarmix bevat behalve ingekapseld zout en zonnebloemolie een rijke selectie aan kruiden en specerijen zoals paprikapoeder, mosterdzaad, witte peper, foelie, zwarte peper, koriander, cayennepeper, gemberpoeder, nootmuskaat, kurkuma, kruidnagel, knoflookpoeder en tijm. Het resultaat: lekker gekruide malse tartaartjes met een prachtige dieprode kleur waar je klanten voor terugkomen.

Extra sappig en mooi van kleur

De kruidenmix bevat een speciaal soort zout, bekend als ingekapseld zout. Dit verschilt van normaal zout doordat de ingekapselde zoutdeeltjes minder vocht onttrekken aan het vlees. Hierdoor blijven je vleesproducten mooier van kleur en behouden ze meer sappigheid. Het unieke van dit ingekapselde zout is dat het pas actief wordt bij verhitting; de buitenste laag smelt dan, waardoor het zout zijn smaak aan het vlees kan afgeven.

Voor tartaar, Duitse biefstuk en meer

De succesvolle Tartaarmix Met Ingekapseld Zout is ideaal voor het op smaak brengen van tartaartjes, Duitse biefstuk en (magere) runderhamburgers. Niet voor niets wordt de mix ook wel Duitsebiefstukmix of kruidenmix voor runderhamburgers genoemd. Onmisbaar voor slagers! Bereiden gaat supersnel: verdeel de mix over je tartaar of rundergehakt meng het geheel goed. De adviesdosering is 25 gram per kilo product.

In kunststof emmer

Tartaarmix Met Ingekapseld Zout van Epos wordt als rode mix geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. Ongeopend is de kruidenmix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de kruidenmixen altijd droog en op kamertemperatuur in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Smaakvolle kruidenmixen van Epos

De kruidenmixen van Epos zijn echte smaakmakers voor specialisten in vers. Zelf je kruiden mixen is niet nodig: in ons enorme assortiment vind je de allerbeste kruidenmixen om je huisgemaakte vleesspecialiteiten, kipproducten, viscreaties, wilddelicatessen, pastagerechten en kant-en-klaarmaaltijden nog meer smaak, kleur en geur te geven. Van onmisbare basiskruiden tot complete, uitgekiende melanges en van oer-Hollandse smaaksensaties tot exotische kruiden en specerijen; dankzij het grote aanbod aan smaken is er altijd een geschikte Epos-kruidenmix om jouw vlees, vis of gevogelte heerlijk te kruiden.

Gevarieerd kwaliteitsaanbod

In ons assortiment Epos-kruidenmixen combineren we de lekkerste smaken en de beste kwaliteit met een eerlijke prijs. Enkele kruidenmixen bevatten geen zout. Vraag je je rayonmanager gerust advies over smaken, doseringen en recepten. Hij of zij deelt graag zijn kennis over de Epos-kruidenmixen en kan je alles vertellen over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Zo haal jij het beste uit onze kruidenmixen en kun je je klanten blijven verrassen met een gevarieerd productaanbod vol smaak en sublieme kwaliteit.

Product information

GTIN code: 8711648037151
Brand: Epos
Product code: 1000699
Country of origin Nederland

Ingredients

47.1% herbs and spices (paprika powder, MUSTARD SEED, white pepper, mace, black pepper, coriander, cayenne pepper, ginger powder, nutmeg, turmeric, cloves, garlic powder, thyme), salt, vegetable oil (palm, sunflower, canola), hydrolyzed protein (SOY), dextrose, maltodextrin, antioxidant (E301), yeast extract, onion powder, acid (E330), flour (WHEAT, contains GLUTEN), bell pepper concentrate, sugar, natural onion flavor, caramelized sugar, yeast, kruidenolie (koriander)

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Maximum storage temperature 7 ˚C
Minimum storage temperature 2 ˚C
Storage instructions 24 maanden houdbaar in gesloten verpakking. koel en droog bewaren

Sensory features

Fragrance producttypisch
Colour rood
Taste producttypisch

Sizes and weights

Height (mm) 138
Gross weight (g) 2000
Diameter (mm) 201
Net weight (g) 2000

Nutritional values

Energy 1121.949 kJ (269.83 kcal)
Fat 15 g
Saturates 7.5 g
Mono-unsaturates 3.5 g
Polyunsaturates 3.1 g
Carbohydrate 18 g
Sugars 7.1 g
Fibre 13 g
Protein 10 g
Salt 33.7 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 11.9 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenbevattend Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Mosterd
Allergeenbevattend Sojabonen
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren