FRANSE TUINKRUIDEN 1 KG

€ 20,30 per 1 kg

69 items in stock

Share this page on social media:

Product Description

Geef je vlees en agf-producten een feestelijke kleur en hartige smaak met deze grove frisgroen-wit-rode Tuinkruiden Franse Stijl van Epos.

Tuinkruiden Franse Stijl van Epos

Epos Tuinkruiden Franse Stijl is een grove decoratiemix in mooi frisgroen met witte en rode stipjes. De uitbundige kleuren, perfecte smaakbalans en heerlijke geur maken deze populaire mix tot een hardloper onder de decoratiemixen. Naast de hoogste kwaliteit kruiden en specerijen bevat de Franse kruidenmelange vooral peterselie. Deze oogstrelende combinatie geeft je producten een prachtig groen-wit-rode tekening met een hartige smaak en een kruidig vleugje peterselie. Tuinkruiden Franse Stijl is glutenvrij en bevat geen lactose (er kan sprake zijn van kruisbesmetting).

Erg mooi op vleesproducten

Deze kant-en-klare kruidenmix kun je naar hartenlust op allerlei producten als smaakmaker gebruiken, maar vooral voor het decoratief kruiden van vlees en agf-producten. Bestrooi je product eenvoudig naar kleur of smaak met Epos Tuinkruiden Franse Stijl. Decoreer zo bijvoorbeeld de zijkant van je hamburgers of boomstammetjes. Alle producten die je met deze prachtige decoratiemix decoreert, vormen door hun bonte groene ‘look’ een frisse en fruitige blikvanger in je vitrine. Heb je liever een fijnere variant? Gebruik dan Epos Decoratiemix Feestelijk.

In kunststof emmer

Tuinkruiden Franse Stijl van Epos wordt als peterselie met extra grove groentegranulaat geleverd in een handige kunststof emmer met stevige deksel. In gesloten verpakking is de kruidenmix 9 maanden houdbaar (zie THT-datum op de emmer). Bewaar de decoratiemixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken kruidenmixen van Epos.

Kleurrijke decoratiemixen van Epos

De decoratiemixen van Epos zijn ideaal om vers vlees, vis en kip smaakvol te kruiden en vooral een kleurrijke uitstraling te geven. Ook op maaltijden en worsten zijn de grove kruidenmengsels een lust voor het oog. Roer de decomixen ook gerust door een salade. Vanwege hun afwijkende structuur geven de gedroogde kruiden je salade een bijzondere dimensie.

Gevarieerd kleur- en smaakaanbod

In ons assortiment Epos-decoratiemixen combineren we de mooiste kleuren en smaken met de beste kwaliteit en een eerlijke prijs. De meeste decoratiemixen bevatten geen e-nummers, gluten en zout, wat ze geschikt maakt voor gebruik op gekruide en ongekruide waren. Onze decoratiemixen zijn daarom onmisbaar voor de slager, poelier, viswinkel en agf-speciaalzaak die zelf een oogstrelende en smakelijke twist aan zijn producten wil geven.

Product information

GTIN code: 8711348001223
Brand: Epos
Product code: 1001161
Country of origin Nederland

Ingredients

carrotgranulate, onion granules, parsnip granulate, herbs and spices (lovage, parsley), leek granules, Savoy cabbage granulate

Shelf life

Bewaarconditie Ambient
Minimum shelf life from delivery 31 dagen
Minimum storage temperature 2 ˚C
Maximum storage temperature 7 ˚C

Sensory features

Colour wit/groen/rood
Fragrance producttypisch
Taste producttypisch

Sizes and weights

Net weight (g) 1000
Gross weight (g) 1000
Depth (mm) 201
Width (mm) 201
Height (mm) 138

Nutritional values

Energy 1168.3 kJ (279.1 kcal)
Fat 1.9 g
Saturates 0.4 g
Mono-unsaturates 1.5 g
Polyunsaturates 0 g
Carbohydrate 39 g
Sugars 30 g
Fibre 31 g
Protein 11 g
Salt 0.7 g
Fatty acids, total trans 0 g
Sodium 0 g
Reference 100 g

Allergens

Allergen description

Allergeenvrij op basis van recept Soja
Allergeenvrij op basis van recept Vis
Allergeenvrij op basis van recept Weekdieren
Allergeenvrij op basis van recept Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)
Allergeenvrij op basis van recept Melk
Allergeenvrij op basis van recept Gluten
Allergeenvrij op basis van recept Eieren
Allergeenvrij op basis van recept Aardnoten (pinda's)
Allergeenvrij op basis van recept Lupine
Allergeenvrij op basis van recept Mosterd
Allergeenvrij op basis van recept Noten
Allergeenvrij op basis van recept Schaaldieren
Allergeenvrij op basis van recept Selderij
Allergeenvrij op basis van recept Sesamzaad